Zaujímavosti

Obrovská premena: Táto dvojica v priebehu jedného roka schudla 97,5 kg

premena

videní: 871

 

“Mala som viac energie a bola som sústredenejšia,” povedala. Za mesiac Jasmine schudla 7,7 kg, zatiaľ čo Jeremy zhodil 9 kg. To ich motivovalo k tomu, aby začali cvičiť. Začali s 25-minútovým domácim cvičením na DVD.

Jeremy podporoval Jasmine, aj keď to pre ňu bolo pri váhe 133 kg ťažké. Keď sa ich pokrok spomalil, upravili svoje postupy a navzájom sa podporovali pri riešení problémov.

Tvrdá práca sa vždy oplatí.

 

 

Iba za 10 mesiacov sa Jasmine dostala z 133 kg na 79 kg, pričom schudla úctyhodných 54 kg. Jeremy tiež urobil pokrok a zhodil 43 kg. Jasmine zdôraznila, že jej chudnutie nebolo výsledkom rýchlych riešení ani módnych diét. Priznala, že si to vyžadovalo tvrdú prácu a úsilie, ale zistila, že to všetko stálo za to.

Jasmine aj Jeremy sa o svoje premeny podelili na Instagrame, čím si Jasmine získala viac ako 160 000 sledovateľov. Nedávno zverejnila návratovú fotografiu v plavkách spolu s novšou fotografiou v bikinách a prezradila, že svoje chudnutie oslavujú dovolenkou v Montego Bay na Jamajke.

“Som spokojná s tým, ako vyzerám, s tým, ako sa cítim. Som jednoducho celkovo šťastná,” povedala.

Každý je krásny svojím vlastným jedinečným spôsobom. Telo každého človeka je výnimočné a malo by sa oslavovať. Je dôležité prijať a milovať sa takí, akí sme. Krása má rôzne tvary a veľkosti a každý si zaslúži, aby sa cítil dobre. Táto premena je však úžasná a obaja si zaslúžia obrovskú pochvalu.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov