Zaujímavosti

Obrovská premena: Táto dvojica v priebehu jedného roka schudla 97,5 kg

premena

videní: 848

Obrovská premena tohto páru vyrazí každému dych. Táto dvojica v priebehu jedného roka schudla 97,5 kilogramov.

Zoznámte sa s 33-ročnou Jasminou Parentovou a jej partnerom Jeremym Crawleym. Rozhodli sa, že si dajú za novoročný cieľ schudnúť po tom, čo Jasmine videla svoju fotografiu, ktorá sa jej nepáčila. Ich príbeh ukazuje, že každý je krásny taký, aký je, ale je v poriadku pracovať aj na tele, vďaka ktorému sa budete cítiť ešte lepšie a šťastnejšie. Pozrime sa na ich fotografie “pred a po”.

Pár schudol 97,5 kg, pričom vymenil zlé návyky za cvičenie. Tomu sa povie obrovská premena!

Jasmine Parent sa po skončení vysokej školy v roku 2012 zamerala na získanie dobrej kondície. O rok neskôr však čelila strate otca v dôsledku rakoviny. Bojujúc so smútkom našla útechu v jedle, čo spôsobilo, že jej hmotnosť postupne rástla. “Začala som jesť emocionálne, neuvedomovala som si, aká som nešťastná alebo úzkostlivá, pretože to bolo pre mňa normálne.”

Neskôr otehotnela a na váhe jej pribudlo 22,7 kg. V roku 2016, po pôrode dcéry, čoskoro otehotnela znova, bez toho, aby zhodila váhu nabranú počas prvého tehotenstva. Keď po pôrode druhej dcéry opúšťala nemocnicu, jej hmotnosť dosiahla 136 kilogramov. Napriek šťastiu z doplnenia rodiny bola nespokojná so svojím vzhľadom a s tým, ako sa cítila.

Jasmine sa vtedy cítila nespokojná so svojím telom.

Pri pohľade na seba do zrkadla pociťovala značný diskomfort. Boleli ju kolená a chrbát a neustále sa cítila unavená. Okrem toho ju začala premáhať taká úzkosť, že sa zdráhala vyjsť z domu.

Jasmine si uvedomila potrebu schudnúť po tom, čo videla svoju vianočnú fotografiu. So svojimi kamarátkami z detstva sa každoročne fotila počas stretnutia. Keď však fotografiu uvidela, bolo jej smutno a rozhodla sa konať.

Keďže sa cítila skleslo, obrátila sa na svojho partnera Jeremyho Crawleyho. Zvolili si novoročné predsavzatie: schudnúť. Premena započala.

Crawley, ktorý meria 180 cm, vážil viac ako 136 kg a zdieľal rovnaké pocity ako rodič. Začala teda hľadať spôsoby, ako urobiť zmeny. Našla stratégiu, ktorá sa jej zdala vhodná pre ich život.

Tento plán uvádzal, aké potraviny jesť a ktorým sa vyhýbať. Začali tým, že vyradili cukor, nezdravé a spracované potraviny a namiesto nich pridali zeleninu, ovocie, strukoviny, celozrnné výrobky a chudé mäso, ako je kuracie a morčacie. Počas prvého týždňa si rodičia všimli rozdiel.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov