Tipy a triky

Zlí chlapi: Prečo ich ženy tak milujú a ako s nimi dokážeme súperiť?

zlí chlapi

videní: 2.5K

4. Ženy sú v láske hlúpe

Určite nie všetky ženy, ale niektoré ženy (a niektorí muži tiež) sú obyčajní blázni. Je to také jednoduché.

A ako sa z časti stať tým “horším” chlapom?

Ak ste chlap, ktorý bol odmietnutý ženou vašich snov – a teraz trávite noci preskakovaním z rande na rande so ženou svojich nočných môr – pravdepodobne je veľká šanca, že by ste sa chceli zmieriť. Byť tak trochu zlým chlapom pomôže.

V žiadnom prípade nechceme povedať, že by ste sa mali niekedy zmeniť na násilníka, hlupáka alebo skutočne nemorálnu osobu. Namiesto toho máme na mysli toto:

1. Dajte svojej žene trochu výzvy

Je to jednoduché: Musíte jednoducho prestať byť niekým, koho môže prečítať. Vyjadrite svoj názor, povedzte svoj názor a uistite sa, že si presadíte svoje, rovnako ako ona. Hlavne sa nesprávajte zúfalo – toto odradí väčšinu žien rýchlejšie ako priznanie lásky k novej počítačovej hre.

2. Nech sa cíti výnimočne

Nemusíte byť hriešnik, ktorý sa chce zmeniť na svätca, aby sa vaše dievča cítilo výnimočne. Namiesto toho existuje asi milión iných (legálnych) spôsobov, ako to urobiť. Počúvajte, keď vám niečo hovorí, pýtajte sa jej na ňu, dajte si záležať na tom, aby ste si rozumeli s jej priateľmi a povedzte jej, prečo ju milujete. A nezabudnite byť konkrétny – to ženy milujú.

3. Nechajte ju, aby vám pomohla

Vo vzťahu, rovnako ako v živote, každý – muži aj ženy – z času na čas potrebuje trochu pomôcť. Možno bude potrebovať, aby ste jej vymenili pneumatiku a možno vy budete potrebovať jej radu, čo si obliecť na popoludňajšiu svadbu. Nechajte ju, aby vám pomohla, keď to potrebujete, a pomôžte jej, keď to bude potrebovať ona. Súčasťou vzťahu je byť si navzájom poriadnou oporou. Buďte teda niekým, na koho sa môže spoľahnúť, a dajte jej vedieť, že sa na ňu tiež spoliehate.

Zdroj: yourtango | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov