Tipy a triky

Zlí chlapi: Prečo ich ženy tak milujú a ako s nimi dokážeme súperiť?

zlí chlapi

videní: 2.4K

Prečo zlí chlapi vyhrávajú “súboje” o ženy na plnej čiare? Prečo ich ženy tak milujú? To sa dozviete v dnešnom článku.

Všetci poznáme starý príbeh o žene, ktorá sa zamilovala do zlého chlapca, no len málokto pozná dynamiku, ktorá ju vedie k tomu zlému. Zlí chlapi majú navrch a vy sa dozviete, prečo je to tak.

Zlí chlapci, všetci poznáme aspoň jedného. Možno tiež viete, že ich imidž zlého chlapca môže byť znakom skutočne znepokojivých osobností, ktoré sa skrývajú pod vonkajším vzhľadom zlého chlapca.

Zlí chlapi majú navrch a ženy ich vyhľadávajú

Randenie je také mätúce a ťažko pochopiteľné, keď sa pýtate, prečo by sa niekto rozhodol randiť s chlapom, o ktorom viete, že odteraz až do nedele je len potenciálnym problémom.

Problém je však presne to, čo niektorí ľudia vo svete zoznamovania hľadajú u partnera.

Ísť za zlým chlapcom nie je nič nové. Rovnako ako muži majú tendenciu siahnuť po tej „zlej“, ženy majú tendenciu siahnuť po mužovi, ktorý je trochu drsný. Tak prečo, presne sa to deje?

Tu sú štyri dôvody, prečo ženy hľadajú zlého chlapca:

1. Ženy majú rady výzvy

V niektorých ohľadoch sa ženy a muži až tak nelíšia: Platí to najmä v súvislosti s užívaním si dobrej výzvy. Ženy sú len ľudia a ľudia majú tendenciu vždy chcieť to, čo nemôžu mať. Zlí chlapi predstavujú niečo, čo žena nemôže mať; preto si nemôžu pomôcť a vyhľadávajú ich.

2. Ženy sa chcú cítiť výnimočne

Azda nič nespôsobí a nedokáže žene dokázať, že je výnimočná, ako keď ona – a iba ona – dokáže premeniť diabla na anjela. Keď sa muž zmení práve pre ženu, cíti sa neuveriteľne výnimočná, nehovoriac o tej sile, ktorú nadobudne. Ženy, ktoré hľadajú zlých chlapcov, sa niekedy pokúšajú dokázať svoju výnimočnosť – môžu skutočne veriť, že zlý chlapec bude dobrý pre tú správnu osobu.

3. Ženy chcú pomôcť zlému chlapcovi

Rovnako ako muži radi pomáhajú ženám, tak niektoré ženy radi pomáhajú zlým chlapcom. Veria, že ich môžu zmeniť k lepšiemu. Aj keď zlí chlapi dokážu svoju zlú povahu, mnohé ženy to neodradí. Stále pracujú na tejto zmene a veria, že skutočne pomáhajú mužovi, namiesto toho, aby si ubližovali.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov