Zaujímavosti

Slovák zaparkoval svoje BMW priamo na pláži v Chorvátsku, kde následne zapadol v piesku

BMW

videní: 2.4K

Slovák zaparkoval svoje drahé BMW na pláži, kde sa následne zasekol. Na pomoc mu prišiel pomôcť ďalší “arogantný” kamarát.

Ako sa vyjadril čitateľ jutarnji.hr, pláž zostala zdevastovaná, ľudia boli v nemom úžase a neverili vlastným očiam, zatiaľ čo miestni obyvatelia boli nahnevaní a bezmocní. Turista zaparkoval svoje BMW priamo na pláži, kde následne zapadol.

Počas tohto leta z Chorvátska prichádza mnoho fotografií neposlušných turistov, ktorí si dovoľujú všeličo. Tentokrát prileteli fotografie z ostrova Pag, konkrétnejšie z mesta Šimuni.

 

 

Celú situáciu opísal čitateľ webu jutarnji.hr, ktorý povedal, že slovenský turista doslova vyskočil na pláž na svojom drahom BMW a následne sa tam zasekol (zapadol).

“Hnevá ma arogancia primitívneho turistu, ktorý sa potrebuje odviezť priamo do mora. Zničili pláž, snažili sa dostať von auto a potom mu prišiel na pomoc ďalší inteligent”, napísal otrávený čitateľ. Povedal tiež, že obaja boli Slováci “vyzbrojení oblečením Balenciaga”.

Na záver sa v článku spomína, že pláž zostala zdevastovaná, ľudia boli v nemom úžase a neverili vlastným očiam. Miestni obyvatelia boli nahnevaní a bezmocní, pretože nikto z patričných úradov nereagoval. Práve preto sa čitateľ rozhodol kontaktovať média, pretože takýchto prípadov pribúda.

Ďalšie fotografie, zachytávajúce luxusné BMW zaparkované priamo na pláži

 

 

Zdroj: jutarnji | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov