TOP 10

Angelina Jolie a zopár zaujímavostí z jej života

angelina jolie

videní: 4.4K

Angelina Jolie bola počas svojho života zapojená do rôznych významných vzťahov. Jej romantické snahy sa dostali na titulky, pretože bola spájaná s významnými osobnosťami zábavného priemyslu.

Angelina pre svoju humanitárnu prácu precestovala viac ako 40 krajín.

Hovorí plynule po francúzsky.

Angelina Jolie hrala v širokej škále filmových žánrov, od akcie až po drámu. Všestrannosť Jolie ako herečky jej umožnila vyniknúť v intenzívnych akčných sekvenciách aj emocionálne náročných úlohách.

Je známa svojimi nápadnými modrými očami a plnými perami. Jej jedinečné črty zaujali publikum a urobili z nej celosvetovo uznávanú ikonu krásy.

Angelina je zástankyňou práv utečencov. Jej zapojenie do Agentúry OSN pre utečencov jej umožnilo objasniť útrapy vysídlených jednotlivcov na celom svete.

Pôsobila ako producentka v niekoľkých svojich filmoch. Jej účasť v zákulisí zdôrazňuje jej oddanosť celému procesu výroby filmu.

Angelina Jolie má vášeň pre lietanie a pilotnú licenciu získala v roku 2004. Jej dobrodružný duch siaha až do neba, keď sa rada vznáša vo svojom vlastnom lietadle.

Angelina bola zástankyňou práv detí. Svoje úsilie zamerala na podporu prístupu k vzdelaniu a poskytovanie zdrojov pre znevýhodnené deti na celom svete.

Bola vyhlásená za najlepšie zarábajúcu herečku v Hollywoode. Jej talent a hviezdna sila jej priniesli lukratívne obchody a pozoruhodný finančný úspech.

Zdroj: facts | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov