TOP 10

15 faktov o Google, o ktorých drvivá väčšina ľudí nemá tušenie

Google

videní: 3.2K

6. Jedna spoločnosť týždenne

pexels-photo-218717

Od roku 2010 Google prevezme priemerne jednu spoločnosť týždenne. Android, Youtube, Waze. a tak ďalej. Všetky tieto spoločnosti majú rovnakého majiteľa.

7. Doodles

TheAtlantic

Prvou Doodle postavou bol Burning Man 30. augusta 1998. Inšpiráciou bola návšteva festivalu Burning Man v Nevade. Postavička bola pridaná na domovskú stránku preto, aby používateľa informovala, že obaja zakladatelia sú mimo kanceláriu a teda nedokážu odstrániť technické problémy, ako napríklad pád servera. Presne tak, spočiatku sa o chod celého vyhľadávača starali len dvaja ľudia.

8. Súkromné lietadlá s prístupom na neprístupné miesta

Complex

Súkromné lietadlá Larryho a Sergeyho majú prístup na pristávacie dráhy v NASA, kde nemajú povolenie pristáť žiadne iné lietadlá.

9. www.googlr.com

Bluedreamer

Koľkokrát sa ti stalo, že si sa ponáhľal a pri písaní google si sa pomýlil? Či už gogle, gooogle alebo googlr, všetky tieto adresy ťa zavedú na rovnakú stránku. Múdry krok od zakladateľov. 🙂

10. Podpora aj po smrti

Earthliberation

Zamestnanci spoločnosti Google majú v Spojených štátoch výhody spojené so smrťou, ktoré zaručia, že pozostalý manžel/manželka dostane 50 % platu každý rok po dobu nasledujúcich desiatich rokov.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov