Luxusný život

Princezná Diana, Michael Jackson či Kennedy. Ako by vyzerali dnes?

Princezná Diana

videní: 4.3K

Great Senior Living je platforma venovaná blahobytu starších ľudí, ktorá nedávno začala malý projekt nazvaný “Gone But Not Forgotten”. Ide o vzdanie pocty ľuďom, ako princezná Diana, Michael Jackson či americký prezident John F. Kennedy, ktorí tento svet opustili predčasne. 

V rámci projektu Great Senior Living sa môžeme dozvedieť, ako by vyzerali niektoré “celebrity”, ak by sa dožili vyššieho veku. Abraham Lincoln, princezná Diana, Heath Ledger, Michael Jackson a ďalšie postavy verejného života sa objavujú v pohyblivých obrázkoch, ktoré zobrazujú proces starnutia.

1. Abraham Lincoln

celebrity_dnes_1

– Narodil sa v roku 1809, bol 16. prezidentom Spojených štátov;
– Počas svojho pôsobenia v úrade zrušil otroctvo;
– Zavraždený bol vo veku 56 rokov v roku 1865.

Čo by sa zmenilo, ak by sa dožil staroby?

Lincoln v Gettysburgskej správe tvrdil, že “všetci ľudia sú si rovní”. Prezident by zrejme pokračoval v práci smerom k rasovej rovnosti po tom, čo Juh pripustil porážku v občianskej vojne.  Lincoln by s pomocou Frederika Douglassa presadil volebné právo pre Afroameričanov a vo svojom druhom volebnom období by z toho spravil gro svojej kampane. Jeho strana verila, že Lincoln je na Juh príliš mäkký, no jeho cieľom bolo čo najskôr uzdraviť národ ako celok po ničivej občianskej vojne. Je pravdepodobné, že americký juh by dnes vyzeral úplne inak.

2. Heath Ledger

celebrity_dnes_7

– Narodil sa v roku 1979;
– Zomrel v roku 2008 na predávkovanie počas natáčania filmu “The Imaginarium of Doctor Parnassus”
– Vyhral jedinú posmrtne udelenú cenu za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe pre stvárnenie Jokera vo filme “Temný rytier”.

Čo by sa zmenilo, ak by sa dožil staroby?

Ledger síce začal svoju filmovú kariéru ako tínedžerský lámač ženských sŕdc, no veľmi rýchlo sa z neho stal uznávaný herec s nevídanými kvalitami. Bol nominovaný na ocenenie pre najlepšieho herca v hlavnej úlohe vo filme Brokeback Mountain (Skrotená hora), no do filmovej histórie sa navždy zapísal stvárnením Jokera vo filme Temný rytier. Je teda viac ako pravdepodobné, že Ledgera by sme v tejto úlohe videli ešte raz v trilógii režiséra Christophera Nolana.

3. Malcolm X

celebrity_dnes_6

– Narodil sa v roku 1925 v Omahe v štáte Nebraska;
– Bol aktivistom za ľudské práva;
– Bol zavraždený v veku 39 rokov v roku 1965.

Čo by sa zmenilo, ak by sa dožil staroby?

Traja členovia National of Islam zavraždili Malcolma X kvôli názorovým rozdielom s vedúcim organizácie Elijah Muhammad. Ak by sa však atentát nepodaril, je možné, že Malcolm X by pokračoval v redefinovaní svojich presvedčení.

4. Princezná Diana

celebrity_dnes_5

– Narodená v roku 1961; vydala sa za princa Charlesa z Walesu vo veku 20 rokov;
– Skonala v dôsledku zranení utrpených pri autonehode v roku 1997 v Paríži vo Francúzsku;
– Využívala svoje postavenie britskej šľachtičnej, aby mohla podporovať filantropické úsilie.

Čo by sa zmenilo, ak by sa dožila staroby?

Hoci princezná Diana sa s princom Charlesom rozviedla, naďalej poukazovala na veci, ktoré si zaslúžili pozornosť verejnosti. Pozemné míny, malomocenstvo a HIV/AIDS boli len niektoré z tém, ktorými sa zaoberala. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa aj naďalej venovala filantropickej činnosti.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov