Foto

Bozkával v skutočnosti Elon Musk svojich robotov?

Elon Musk

videní: 4.6K

 

Fotografie vyvolali na internete rozruch, ale je potrebné vziať do úvahy, že veci nemusia vyzerať tak, ako na prvý pohľad vyzerajú. Okolnosti sprevádzajúce tieto zaujímavé zábery naznačujú, že by sa za nimi mohol skrývať hlbší príbeh. Nie je jasné, či tieto interakcie znamenajú skutočný romantický vzťah, alebo sú súčasťou širšej marketingovej alebo umeleckej iniciatívy.

 

 

Umelá inteligencia je čoraz populárnejšia a priťahuje čoraz viac pozornosti

Daniel Marven sa vo svojom nedávnom tweete podelil o správu Elona Muska o jeho budúcej manželke, prvom robotovi vytvorenom s umelou inteligenciou, ktorý má osobnosť a vlastnosti, aké si Elon Musk predstavuje. Tieto podmanivé obrázky vytvorené pomocou umelej inteligencie sa rýchlo rozšírili po internete a získali si širokú pozornosť.

V tom istom tweete Marven zdôraznil dôležitosť zvyšovania povedomia o potenciálnych rizikách spojených s umelou inteligenciou. Túto obavu osobitne zdôraznil v súvislosti s nedávnym predstavením integrovaného robota spoločnosti Tesla s názvom Optimus. Tento tweet slúžil ako pripomienka, aby sme zvážili dôsledky a možné nebezpečenstvá rozvíjajúcej sa technológie umelej inteligencie.

 

 

Aj keď je pri práci s umelou inteligenciou veľmi dôležitá opatrnosť, predstavuje aj množstvo zaujímavých príležitostí. Jedným z takýchto príkladov je možnosť skúmať, ako mohli historické postavy, ako napríklad Mona Lisa, skutočne vyzerať v skutočnom živote. V každom prípade, fotografie na ktorých Elon Musk bozkáva robotov nie sú skutočnými. Vytvorila ich umelá inteligencia.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov