Foto

Bozkával v skutočnosti Elon Musk svojich robotov?

Elon Musk

videní: 4.5K

Fotografie Elona Muska, na ktorých sa bozkáva s humanoidnými robotmi, sa šíria internetom, čo vedie k otázkam o jeho budúcich plánoch a špekuláciám o budúcej manželke. Bozkával v skutočnosti Elon Musk svojich robotov?

Tento neočakávaný vývoj nechal mnohých premýšľať o povahe týchto interakcií a potenciálnych dôsledkoch pre budúcnosť. Bozkával Elon Musk svojich robotov, alebo ide o dielo umelej inteligencie? To sa dozviete v dnešnom článku.

 

 

Vývoj robotov

Spoločnosť Tesla nedávno zdieľala pozoruhodné zábery svojich robotov Optimus, ktoré od ich prvého predstavenia na Tesla AI Day minulý rok ukázali pozoruhodný pokrok. Počas stretnutia akcionárov Elon Musk predstavil video, na ktorom sa prezentuje päť robotov Optimus. Roboty predviedli pôsobivé schopnosti vrátane zdvíhania predmetov, vykonávania úloh a používania rôznych prístrojov Tesla. Pokrok, ktorý roboty Optimus dosiahli, vzbudzoval údiv a bol dôkazom odhodlania spoločnosti Tesla inovovať.

Elon Musk, vizionár, podnikateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Tesla, sa úzko podieľal na vývoji a realizácii týchto robotov Optimus. Musk, známy svojím záujmom o rozvoj technológií, si uvedomuje potenciál robotiky pri transformácii priemyselných odvetví a zlepšovaní spôsobu práce.

Hoci ich Elon hravo označil za “spoločníkov”, o skutočnej povahe týchto robotov sa stále veľa špekuluje. Ako bude ich vývoj napredovať, možno budeme svedkami momentu, keď sa človek a robot pobozkajú, čo zachytí podstatu ich vyvíjajúceho sa vzťahu.

 

Svet sa stal svedkom vôbec prvého bozku medzi človekom a robotom

Umelec Pablo Guerrero pôvodne zachytil fotografie, ktoré sa stali virálnymi po tom, ako ich zdieľal používateľ Twitteru Daniel Marven. Na snímkach je Elon Musk v láskyplnej interakcii so štyrmi rôznymi robotmi ženského pohlavia. Zaujímavé je, že tieto fotografie sa objavili v rovnakom čase ako zverejnenie záberov, na ktorých humanoidný robot Optimus spoločnosti Tesla robí svoje prvé kroky. Táto zhoda dodáva situácii ďalšiu úroveň fascinácie.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov