Zaujímavosti

Extrémna premena: Najťažšie dieťa na svete dokázalo, že každý cieľ je dosiahnuteľný

premena

videní: 6.4K

Arya Permana sa z chlapca s hmotnosťou 191 kg zmenil na oveľa štíhlejšiu verziu seba samého. Indonézsky študent výrazne schudol a momentálne si drží hmotnosť 83 kg. Dokonca sa rozhodol motivovať ostatných, aby si osvojili zdravší životný štýl. Ade Rai, jeho tréner, mu pomáhal učiť sa o fyzickej aktivite a vyváženej strave.

Arya je teraz symbolom nádeje.

Jeho tréner povedal, že Arya spočiatku vážil iba 85 kg, no jeho chuť do jedla drasticky narástla. Teraz chudne bez straty na duchu. Najmä medzi dospelými je to zriedkavá vlastnosť. Stal sa symbolom nádeje a teraz ľudia hovoria veci ako: „Dokonca aj Arya môže schudnúť, tak prečo ja nie?“. Dieťa kombinuje prísny tréningový plán s výživnou stravou a lekárskou starostlivosťou. Ade Somantri, chlapcov otec, tvrdil, že chudnutie jeho syna bolo možné vďaka lekárskej starostlivosti, prísnej rutine cvičenia a diéte.

Arya kedysi nedokázal stáť viac ako pár minút. Teraz môže hrať futbal a rôzne iné športy so svojimi kamarátmi. Rovnako môže chodiť do školy potom, čo podstúpil veľkú operáciu, aby tak znížil množstvo, ktoré zje. A my sme z neho naozaj šťastní!

 

Zdroj: Brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov