Tipy a triky

Toto by si mal vedieť skôr, ako si dáš biele tetovanie


videní: 6.5K

Biele tetovanie sa stalo novým trendom. Ale táto forma body-art je oveľa jemnejšia v porovnaní s tetovaním čierneho atramentu. Predtým, ako si ho necháš spraviť, je lepšie poznať niektoré fakty a byť si istí, že v budúcnosti bude úplne zodpovedať tvojim očakávaniam.

 

1. Choď iba k skúseným umelcom

7 vecí, ktoré potrebujete vedieť pred získaním bieleho tetovania

Áno, to platí pre všetky tetovania. Ale biele tetovanie je oveľa náročnejšie. Z dôvodu riedenia väčšiny bielych atramentov si vytvorenie takého tetovania vyžaduje určitý čas a zručnosti. Navyše je oveľa ťažšie vidieť biely atrament v porovnaní s čiernym atramentom pri jeho aplikácii na pokožku. Nikomu by si nemal dovoliť, aby ťa tetoval bielym atramentom, ak je to prvýkrát, aj keď má skúsenosti s pravidelnými tetovaniami. Buď opatrný.

2. Biele tetovanie nevyzerá dobre na každej farbe pleti

7 vecí, ktoré potrebujete vedieť pred získaním bieleho tetovania

Je to vynikajúca voľba pre ľudí s ľahšou pokožkou a v určitých situáciách ho môžeš ľahko zakryť make-upom. Ale farba pleti je rozhodujúcim faktorom toho, ako viditeľné bude tetovanie. Ak je tvoja pokožka príliš bledá, existuje šanca, že tvoje vysnívané tetovanie nebude v realite až také pôsobivé.

3. Biele tetovanie si vyžaduje špeciálny dizajn

7 vecí, ktoré potrebujete vedieť pred získaním bieleho tetovania

Biely atrament by mal dopĺňať tvoje nápady na tetovanie, pretože nie všetky návrhy je možné vykonať pomocou tejto farby. Navyše, čím jednoduchší je návrh, tým je pravdepodobnejšie bude vyzerať skvelo. Komplikované portréty nie sú pre biely atrament dobrý nápad.

4. Biele tetovania zvyčajne neprechádzajú skúškou času

7 vecí, ktoré potrebujete vedieť pred získaním bieleho tetovania

Všetky tetovania vyblednú a po niekoľkých rokoch nevyzerajú rovnako. A biely atrament má tendenciu meniť svoju farbu rýchlejšie ako iný v závislosti od veku tetovania. Existuje teda veľká pravdepodobnosť, že budeš musieť svoje biele tetovania retušovať častejšie, ako keby boli čierne.

5. Biele tetovanie môže zvýšiť povrch pokožky

biele tetovanie

Biele tetovania majú tendenciu spôsobiť, že tvoja pokožka napučí. Stáva sa to preto, že atrament je  umiestnený blízko povrchu pokožky, aby bola farba viditeľnejšia. Preto je dôležité zvážiť správny dizajn. Dobrý umelec by ti mal byť schopný poradiť.

6. Biely atrament funguje lepšie na zvýraznenie než na samotný dizajn

7 vecí, ktoré potrebujete vedieť pred získaním bieleho tetovania

Zvyčajne sa biely atrament používa na  zvýraznenie iných tetovaní, pretože môže pomôcť vytvoriť zaujímavejší vzhľad. Na rozdiel od čierneho atramentu tiež pôsobí nezvyčajne. Preto má zmysel pridať biely atrament do iných vzorov, aby priniesol nový rozmer iným farbám.

7. Môžeš zabrániť tetovaniu predčasne vyblednúť

7 vecí, ktoré potrebujete vedieť pred získaním bieleho tetovania

Pretože biele tetovania sú citlivejšie, je potrebná osobitná starostlivosť, aby sa zabránilo rýchlemu vyblednutiu. Tu je niekoľko tipov , ktoré môžeš skúsiť:

  1. Po umytí tetovania nanes na pokožku malé množstvo mlieka a krému. Neaplikuj novú vrstvu  krému na staršiu bez toho, aby si ju najskôr umyl.
  2. Biele atramentové tetovanie má tendenciu vytvárať chrasty pri hojení omnoho viac v porovnaní s bežnými tetovaniami. Nemal by si však z neho trhať kúsky šupinatej kože. Je lepšie počkať, kým samé odpadnú.
  3. Chráň svoje tetovanie pred slnkom po celý rok. Na tento účel môžeš použiť špeciálne krémy SPF.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov