Foto

Test osobnosti: Veľkosť vášho palca odhalí vaše osobnostné črty

test osobnosti

videní: 1.6K

Test osobnosti: V tomto osobnostnom teste veľkosti palca sa zameriame na prvé dva články vášho palca, aby sme odhalili vaše skryté osobnostné črty. Je horná polovica vášho palca väčšia ako dolná, alebo dolná polovica väčšia ako horná, alebo sú obe články rovnako veľké? Zistíme, čo veľkosť vášho palca prezrádza o vašich osobnostných vlastnostiach, silných a slabých stránkach, povahe, myslení a správaní.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že váš palec môže odhaliť vašu osobnosť? Váš palec je rozdelený na tri hlavné časti, známe ako falangy, a odborníci tvrdia, že každá časť palca odhaľuje osobnostné črty vrátane silných a slabých stránok, povahy, myslenia a správania atď. Veľkosť týchto článkov môže o vás veľa prezradiť ešte skôr, ako vyslovíte jediné slovo.

Prvá palcová kosť (1. phalanx) alebo horná polovica palca môže objasniť vašu silu vôle, rozhodovacie schopnosti a schopnosť viesť ostatných. Druhá palcová kosť (2. phalanx), alebo spodná polovica, poskytuje informácie o vašom vnímaní, úsudku a schopnostiach uvažovania. A napokon tretia časť sa zaoberá otázkami lásky, sympatií a vášne.

Tento test osobnosti sa zameriava na prvé dve časti vášho palca, aby sme odhalili vaše skryté osobnostné črty. Pozrite si obrázok: Je horná polovica vášho palca väčšia ako dolná, alebo je dolná polovica väčšia ako horná, alebo sú obe rovnako veľké? Zistite, čo váš palec prezrádza o vašich osobnostných vlastnostiach.

Test osobnosti: Veľkosť vášho palca odhalí vaše osobnostné črty

 

Osobnosť č. 1: Horná polovica väčšia ako dolná

 

 

Ak je vaša prvá polovica (horná) väčšia ako druhá (dolná), vaše osobnostné črty prezrádzajú, že ste obdarení silou vôle a schopnosťou prijímať nezávislé rozhodnutia. Možno neradi pracujete ako podriadení. Zvyčajne disponujete majestátnou osobnosťou. V starobe vediete spokojnejší a šťastnejší život ako v mladosti. Môžete viesť život s prevahou hlavy nad srdcom. Pravdepodobne ste veľký idealista s veľmi vysokými očakávaniami voči sebe a ostatným.

Nie je ľahké vás uspokojiť alebo potešiť. Zároveň si potrpíte na pravdu a nerobíte kompromisy vo svojich hodnotách. Veľmi osobne si beriete aj zradu. Vždy sa snažíte, aby realita zodpovedala vašim snom, a preto môže byť niekedy ťažké s vami spolupracovať pre vaše náročné normy. Ak však niekto chce, aby bola práca vykonaná správne, ste určite človek, ktorého chce mať vo svojom tíme.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov