Foto

Školské obedy po celom svete, ktoré šokovali ľudí

školské obedy

videní: 630

Školské obedy po celom svete, ktoré šokovali ľudí: Spýtajte sa človeka na jeho najobľúbenejšiu spomienku zo školy a dostanete niekoľko relevantných odpovedí. Niekto si možno spomenie na zábavné pokusy z prírodovedného laboratória, inému možno budú chýbať tvorivé hodiny výtvarnej výchovy a ručných prác. Ale jedna vec, ktorú si mnohí ľudia veľmi nevážia, je obedňajšia prestávka.

Podľa správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) z roku 2021 trpí na celom svete nadváhou približne 41 miliónov detí mladších ako 5 rokov. A takmer 340 miliónov detí a dospievajúcich vo veku 5-19 rokov trpí nadváhou a obezitou.

 

 

Tie šťastné chvíle, keď ste si vychutnávali jedlo a klebetili s priateľmi v jedálni. Dnes sme pre vás zozbierali obrázky, ktoré ukazujú, čo majú školy z celého sveta na svojom obedovom menu. Rolujte ďalej a uvidíte, ako kultúra a miesto zohrávajú dôležitú úlohu v rozmanitosti školského jedla. Pripravte sa na pocit hladu, pretože niektoré z jedál na týchto tanieroch vyzerajú úplne vynikajúco!

Školské obedy po celom svete, ktoré šokovali ľudí

 

Univerzitný obed na Kodaňskej univerzite. 1,21 € za 100 gramov

Môj kórejský školský obed! Pre všetkých študentov zadarmo

Môj obed na strednej škole, miska s hovädzím mäsom, Kalifornia

Kórejský obed na strednej škole. Pre študentov je to zadarmo a pre učiteľov, ako som ja, platíme okolo 50 eur mesačne za 20 jedál. Úprimne povedané, je to dobrá ponuka

Môj kórejský školský obed s pikantným duseným kuracím mäsom, dusenou šunkou a klobásou a rôznymi prílohami

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov