TOP 10

Budúcnosť nám klope na dvere: Tieto vynálezy sú iba otázkou času

budúcnosť

videní: 1.9K

Stojan na toaletný papier s miestom pre knihy a časopisy

Nie je tajomstvom, že mnoho ľudí si čas na toalete skracuje čítaním novín, hraním hier, prípadne sledovaním rôznych videí na internete. Často sa týmto ľuďom stáva, že si na toalete nemajú kde svoj telefón položiť. Tento vynález vyrieši nie len tento problém, ale zároveň problém s uskladnením toaletného papiera, novín a podobne.

Strihač fúzov

Muži, ktorí si chcú svoje fúzy udržiavať, nemajú vždy čas na návštevu holičstva. Presne pre nich je vhodný tento strihač fúzov, pomocou ktorého si dokážu fúzy zastrihnúť aj sami za celkom krátky čas. A to všetko vďaka konštrukcii tohto strihača.

Inteligentný kufor s nabíjačkou

Tento kufor je vyrobený z ultraľahkého, nepriepustného materiálu, do ktorého dokážeš umiestniť svoj notebook, časopisy, hygienické potreby a oblečenie. Veľkosť kufra je naozaj kompaktná, čo oceníš najmä pri lietaní. Navyše kufor obsahuje 2 nabíjačky, ktoré dokážu dobíjať tvoje zariadenia počas chôdze (otáčanie koliesok na kufri).

Pohár, ktorý premieňa vodu na akýkoľvek nápoj

Virtuálna realita si konečne podmanila aj koktaily. Teraz dokážeš premeniť vodu na víno, prípadne na akýkoľvek iný nápoj, ktorý existuje v reálnom živote. Samozrejme, že sa nápoj nezmení v skutočnosti. Vďaka elektródam v pohári sa môže zmeniť chuť kvapaliny, diódy jej zmenia farbu a špeciálny plyn dokáže ovplyvniť zápach tejto tekutiny. Takže si v podstate môžeš vychutnať víno či akýkoľvek iný nápoj v priebehu pár sekúnd.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov