TOP 10

Budúcnosť nám klope na dvere: Tieto vynálezy sú iba otázkou času

budúcnosť

videní: 1.6K

Budúcnosť nám klope na dvere: Tieto vynálezy možno čoskoro budeš využívať aj ty. Poďme sa spoločne pozrieť na budúcnosť.

Budúcnosť je totižto široký pojem a záleží iba od nás, ako sa na tento pojem pozrieme. O niektorých veciach sme v minulosti mohli iba snívať, no dnes sú už realitou. A presne takéto vynálezy ti ukážeme v tomto dnešnom článku. Mnoho z týchto vecí ešte neexistuje, no sú už vo fáze vývoja, či testovania. Máme sa teda na čo tešiť!

Smart posteľ

Táto úžasná posteľ sleduje dôležité životné funkcie počas tvojho spánku. Zároveň mení tvar matraca, takže posteľ sa prispôsobuje tvojmu telu. Má skvelú funkciu, ktorá zabraňuje chrápaniu (zmena polohy). Taktiež má inteligentný alarm, ktorý ťa zobudí v tej správnej fáze spánku, vďaka čomu sa budeš celý deň cítiť uvoľnene a sviežo.

Robotí opatrovateľ

Monitory dieťaťa už nie sú takou novinkou, ale čo povieš na robota opatrovateľa? Toto zariadenie dokáže monitorovať dieťa a následne dokáže upozorniť rodičov, že niečo nie je v poriadku. Robot dokáže dieťa utešiť uspávankou, prípadne mu porozprávať rozprávku. Tiež dokáže rozpoznávať tváre, vyčistiť vzduch a posielať rodičom fotografie a videá ich dieťaťa. Výrobcovia nechcú týmto robotom nahradiť rodičov, iba im trocha pomôcť, keď sa nemôžu 100% sústrediť na svoje dieťa.

Smart slúchadlá

Inteligentné slúchadlá od spoločnosti Sony nezabraňujú prenikaniu okolitých zvukov, vďaka čomu dokážeš vnímať realitu v tvojom okolí. Taktiež si cez slúchadlá môžeš vypočuť informáciu o počasí, prečítať noviny a prípadne aj odosielať textové správy.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov