Foto

Najhoršie vynálezy, ktoré by sme všetci chceli vymazať

najhoršie vynálezy

videní: 687

Najhoršie vynálezy, ktoré by sme všetci chceli vymazať: V dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom svete sú inovácie mocnou silou, ktorá formuje našu realitu. Napriek tomu nie každý vynález prináša čisto pozitívne výsledky. Táto nuansovaná pravda podnietila členov komunity “Ask Reddit”, aby sa zamysleli nad tým, čo by “nevynašli”, keby mali tú možnosť.

Odpovede zahŕňali široké spektrum od cigariet až po sociálne médiá a ponúkli zaujímavý pohľad na zložitosť moderného života. Prejdite nižšie a preskúmajte tieto názory a zamyslite sa nad tým, ako by niektoré vynálezy mohli nasmerovať náš svet menej žiaducim smerom.

Najhoršie vynálezy, ktoré by sme všetci chceli vymazať

Trblietky. Vážne ich považujem za najhorší ľudský vynález.

Pozemné míny. Vážne. Zničia ľudí ešte dlho po skončení vojny. Odhaduje sa, že vo Vietname sa stále nachádza 800 000 ton nevybuchnutej munície, ktorej odstránenie by trvalo stovky rokov. Pre porovnanie, bomba zhodená na Hirošimu mala výťažok približne 15 000 ton TNT.

Sociálne médiá. V časoch MySpace to bolo nevinné. Potom prišiel Facebook a potom to všetko zničilo. Nevidím nič dobré, čo by z toho vzišlo. Len toxicita, nenávisť, rozdelenie a hádky.

Balíčky, do ktorých dávajú nožnice… a na ktorých otvorenie potrebujete nožnice. Čože?

Pyramídové schémy

Detské súťaže krásy. Zdajú sa mi naozaj toxické a strašidelné.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov