Tipy a triky

5 znakov, pri ktorých ti hrozí nebezpečenstvo

nebezpečenstvo

videní: 1.1K

Oznámenie o blokovaní auta

V zahraničí celkom obľúbený trik zlodejov, ktorí sa takto dostali k mnohým automobilom. Ak nakupuješ a v nákupnom centre počuješ, že tvoje auto blokuje auto niekoho iného, zvýš svoju opatrnosť. Svoje auto najprv skontroluj z diaľky. Je možné, že v skutočnosti nikoho neblokuješ. Auto nahlásili iba zlodeji a tvojou úlohou je doniesť im kľúče až priamo k autu. Ak z diaľky vidíš, že tvoje auto nikoho neblokuje, určite zavolaj políciu, alebo upovedom bezpečnostnú službu, pretože ti hrozí reálne nebezpečenstvo.

Detský plač za dverami

Keď počuješ detský plač za svojimi dverami alebo pod oknami, určite nevychádzaj bezhlavo von. Skontroluj situáciu zvnútra a presvedč sa o tom, že za dverami sa naozaj nachádza dieťa. Ak nikoho nevidíš a dieťa neodpovedá, zavolaj radšej políciu. Takýto trik majú v obľube zlodeji, ktorí vykrádajú domy a byty.

 

Zvuk tečúcej vody

Ďalší obľúbený trik. Ak počuješ zvuk tečúcej vody, ktorý je príliš silný, mal by si sa mať na pozore. Zlodej ti na dvore otvorí kohútik s vodou a ty máš pocit, že ti zrejme prasklo potrubie. Vždy, ak počuješ takéto zvláštne zvuky, tak sa najprv presvedč o tom, že si na dvore sám. Túto príležitosť vedia dokonale využiť zlodeji vo svoj prospech. Ak na teba nezaútočia, tak ťa minimálne vykradnú. Ak sa ti niečo nezdá, zavolaj radšej políciu.

Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov