Tipy a triky

5 znakov, pri ktorých ti hrozí nebezpečenstvo

nebezpečenstvo

videní: 985

Zlodeji a zločinci sú poriadne prefíkaní! Majú niekoľko trikov, pri ktorých ti hrozí nebezpečenstvo.

Ako však tieto triky včas zaregistrovať a ochrániť tak seba, prípadne svoj majetok? Neexistuje žiadna všeobecná rada, pretože zlodeji a zločinci využívajú nespočetné množstvo trikov, pri ktorých ti hrozí reálne nebezpečenstvo. Mal by si byť obozretný najmä v situáciách, ktoré nepoznáš a sú pre teba nové. Istý si však nemôžeš byť ani pri každodenných činnostiach. V dnešnom príspevku si ukážeme týchto 5 znakov, vďaka ktorým ostaneš opatrný a nevbehneš tak do pasti, ktorú si pre teba pripravili zlodeji.

Plastová fľaša medzi pneumatikou a karosériou auta

Niektoré triky, ktoré používajú zlodeji sú naozaj primitívne a nevyžadujú si nejakú extrémnu námahu. Skvelým príkladom je aj tento trik. Zlodej umiestni plastovú fľašu medzi koleso a blatník, spravidla na strane spolujazdca. Auto svojím pohybom začne vydávať podivný hluk a každý šofér sa rozhodne vystúpiť a skontrolovať si svoje auto. Na túto chvíľu čaká zlodej, ktorý využije chvíľkovú nepozornosť vodiča a odcudzí mu jeho osobné veci, ktoré sa nachádzajú v automobile. V tom horšom prípade dôjde ku krádeži samotného auta. Preto je lepšie, ak si auto skontroluješ pred jazdou. Ak to však neurobíš a počuješ divné zvuky, je lepšie auto zaparkovať, zatvoriť dvere, prípadne zamknúť a až tak vykonávať dôkladnejšiu kontrolu.

Prázdne plechovky umiestené na zadnej strane automobilu

Tento trik funguje na rovnakom princípe ako plastová fľaša, ktorú sme spomínali vyššie. Stačí ak zlodej priviaže na zadnú časť vozidla zopár prázdnych plechoviek, ktoré budú vydávať naozaj nepríjemný zvuk. Vďaka tomu je vodič nepozorný a zlodej tak môže využiť svoju príležitosť. Znova odporúčame odstaviť auto na bezpečnom mieste a s veľkou obozretnosťou skontrolovať, čo sa vlastne stalo.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov