Tipy a triky

Práčka naozaj kradne tvoje ponožky! Ako to robí?

práčka

videní: 786

Opäť sa to stalo! Vyložil si práčku, vyberieš čistú bielizeň a ponožku nenájdeš, hoci si pamätáš, že si ju dával dovnútra. Na tvojej pamäti nie je nič zlé, iba práčka ti… kradne ponožky. Ako sa ukázalo, ponožky a iné drobné predmety sa môžu jednoducho zaseknúť v častiach práčky a nie je to ojedinelý prípad. Preto nie si vôbec blázon, ak máš pocit, že tvoja pračka ti naozaj ukradla zopár ponožiek.

Ľudia zvyčajne nájdu ponožky v tesniacej gume a odborníci majú vysvetlenie

Ak stále strácaš ponožky a máš podozrenie, že počas prania niekde zmiznú, je potrebné najskôr skontrolovať gumové tesnenie, ktoré sa nachádza medzi dvierkami a bubnom práčky. Keď sú dvere práčky zatvorené, toto tesnenie pevne tesní a nenechá uniknúť vodu.

Podľa odborníkov sa počas pracieho cyklu môžu ponožky jednoducho zaseknúť medzi gumovým tesnením a kovovou časťou bubna alebo prekĺznuť cez otvor v tesnení.

Nakoniec sa vo vnútri práčky nachádzajú ponožky a iné drobné predmety, ktoré unikli z bubna počas prania a môžeš ich nájsť, ak dáš dole kryt práčky, ako je to znázornené na obrázku nižšie. Takže práčka ti naozaj “zožrala ponožky”, avšak máme dobrú správu – dá sa s tým niečo robiť!

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov