Zaujímavosti

Spánok: Ako môže poloha počas spánku ovplyvniť vás a vaše zdravie

spánok

videní: 705

Ak spíte ako vojak v pozore, ležíte na chrbte s rukami po bokoch, ste pravdepodobne dobre naladený jedinec s jasnými životnými cieľmi a odhodlaným myslením ich dosiahnuť. Ste disciplinovaní, puntičkárski a máte vysoké nároky, najmä na seba.

 

 

Ak spíte ako volavka so zdvihnutou jednou nohou, pravdepodobne máte dobrodružnú a nepredvídateľnú povahu. Vaša nálada sa môže rýchlo meniť, čo môže zmiasť vaše okolie. Často máte problém s rozhodovaním a v práci aj v živote uprednostňujete stabilitu, pokoj a dôkladnosť.

Spanie na bruchu

Hoci spanie na bruchu môže pomôcť pri obštrukčnom spánkovom apnoe a chronickom chrápaní, môže tiež spôsobiť záťaž na krk a dolnú časť chrbta, najmä ak je váš matrac mäkký. Táto záťaž môže ovplyvniť nastavenie chrbtice a spôsobiť dlhotrvajúcu bolesť počas dňa.

Ak spíte ležiac na bruchu s vystrčenými rukami a nohami, ste vodca. Ste impulzívny, preberáte iniciatívu a dbáte na poriadok v osobnom aj pracovnom živote. S najväčšou pravdepodobnosťou si radšej všetko vopred naplánujete a nie ste fanúšikom prekvapení. Vaša schopnosť vytrvať a zmysel pre zodpovednosť vám pomáhajú dosiahnuť veľký úspech.

Nájdenie správnej polohy na spanie napokon závisí od vašich individuálnych potrieb a úrovne pohodlia.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov