TOP 10

TOP 10: Neuveriteľné veci, ktoré ľudia naozaj zjedli

veci

videní: 906

3. Žiletky

Žiletky skutočne nepatria medzi veci, ktoré by si chcel zjesť. Vojnový veterán Desert Storm sa však objavil v epizóde “Untold Stories of the E.R.” po prehltnutí holiacich strojčekov na znak odvahy. Možno si myslel, že je odvážny a tvrdý, ale žiletky môžu perforovať črevo a spôsobiť po požití rozsiahle vnútorné zranenia. Navyše, jediný spôsob, ako ich odstrániť, je chirurgický zákrok alebo nepríjemný endoskopický postup.

2. Zubná protéza

Počas experimentovania so “špeciálnym typom vášnivého bozku” staršia žena náhodou prehltla svoje zubné protézy. Našťastie si incident nevyžadoval operáciu.

 

1. Popol mŕtveho

Väčšina z nás miluje svojich príbuzných na smrť, ale táto žena tento výraz posunula na úplne novú úroveň. Po náhlej strate svojho manžela 26-ročná vdova premiestňovala jeho pozostatky z dočasnej schránky do pamätnej urny, keď trochu z popola dopadlo na jej ruku. Keďže nechcela poškvrniť jeho pamiatku, rozhodla sa, že popol radšej zje, akoby ho mala len umyť. Tento malý čin ju priviedol k tomu, že si vytvorila závislosť od chuti popola jej zosnulého manžela, ktorý dnes denne konzumuje. Závislosť je taká vážna, že si urnu so sebou berie, kamkoľvek ide.

 

Zdroj: List25 topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov