TOP 10

TOP 10: Neuveriteľné veci, ktoré ľudia naozaj zjedli

veci

videní: 908

7. Toaletný papier

Žena vystupujúca na TLC show “My Strange Addiction” sa priznala, že zje polovicu toaletného papiera denne. Povedala, že má radosť z toho, ako sa cíti, keď sa jej toaletný papier dotýka jazyka a dokonca pojedá pri filmoch namiesto popcorn.

6. Dekoračné vankúše

Žena menom Adele z Floridy objavila svoju najväčšiu vášeň v oblasti stravy – dekoračné vankúše. Za svoj život zjedla viac ako 200 kilogramov výplňového materiálu, čo znamená, že by z toľkého množstva mohla mať sedem gaučov a dve kreslá.

5. Posteľové pružiny

Niektorí väzni by radšej boli kdekoľvek inde, len nie vo väzení – dokonca aj v nemocnici. Väzni v Centrálnej väznici v Raleigh v Severnej Karolíne pravidelne prehĺtajú rôzne veci, aby unikli z cely aspoň na niekoľko dní. Viacerí väzni jedli posteľové pružiny v nádeji, že si urobia výlet do nemocnice.

4. Zubná kefka

24-ročná izraelská žena nejakou podivnou náhodou prehltla kefku na zuby, keď sa naklonila cez umývadlo, aby si umyla zuby. Keďže sa zubná kefka sa nezobrazila na röntgenovej snímke, doktor ju poslal domov. Keď sa na druhý deň zobudila kvôli silnej bolesti, odišla do inej nemocnice. Lekári si uvedomili, že skutočne prehltla spomínaný predmet, ktorý bol ihneď odstránený endoskopicky.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov