Zaujímavosti

Vynálezy, ktoré vyzerajú tak desivo, že ti spôsobia nočné mory

vynálezy

videní: 932

3. Purves Dynasphere

Dynasphere bolo vozidlo navrhnuté s jedným kolesom, ktoré sa dodávalo v elektrickej aj plynovej verzii. Sedadlo vodiča a motor vozidla boli upevnené o vonkajšiu časť a koleso na vnútorných koľajniciach vonkajšej časti. Riadenie prototypu bolo veľmi ťažké a zložité. Aby sa vodič pohol požadovaným smerom, musel sa nakloniť.

2. Okenná detská klietka

Detské klietky boli vynájdené v roku 1922 s jediným cieľom – posilniť imunitu detí, aby im pomohli lepšie odolávať bežnému prechladnutiu. Predpokladalo sa, že dojčatá si vyvinú určitú imunitu voči miernym chorobám, ak budú vystavené nízkym teplotám vonku aj počas kúpeľov so studenou vodou.

1. Sušič vlasov Bonnet

Tento sušič vlasov bol predstavený spotrebiteľom v roku 1951. Bol vyrobený zo sušiča a malej prenosnej časti, ktorá musela byť napojená na rúrku sušiča, ktorá prechádzala na hlavu. Účelom tohto dizajnu bolo dodať čo najviac tepla na vlasy klienta bez zbytočného plytvania.

Štýl tohto fénu na vlasy sa v priebehu rokov trocha pozmenil, ale premenil sa na modernejšie vyzerajúce zariadenie, ktoré si zachovalo svoj pôvodný účel.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov