Zaujímavosti

Čo o tvojej povahe hovorí tvoja krvná skupina?

krvná skupina

videní: 1.5K

Ukázalo sa, že teraz môžeš dokonca získať popis svojej osobnosti len podľa svojej krvnej skupiny. Ketsueki-Gata, ktorá sa objavila v Japonsku, je v podstate teóriou osobnosti krvnej skupiny. Ak uvažuješ o tom, aký druh zamestnania sa ti hodí, stačí sa pozrieť, čo ti radí tvoja krvná skupina.

Krvná skupina 0

Ľudia s krvnou skupinou O sú sebavedomí, odhodlaní , majú veľkú výdrž a vždy pozerajú na tú lepšiu stránku. Vždy sa na nich môžete spoľahnúť kvôli ich veľkému pocitu zodpovednosti. Aj keď s ostatnými dobre vychádzajú, radšej sú sami. Zvyčajne však prejavujú ľahostajnosť voči ostatným a zameriavajú sa hlavne na seba.

Sú to typickí workoholici, ktorí pracujú do vyčerpania.

Krvná skupina A

Krvná skupina A je opísaná ako introvertná, rozumná, zdržanlivá a čestná. Ich túžba byť presní niekedy hraničí s perfekcionizmom. Ak niečo nejde podľa ich plánov, je to dôvod na to, aby sa stresovali.

Je úplne bežné, že sú príliš citliví. So stresom sa vyrovnávajú zle kvôli vyššej hladine kortizolu, preto by mali premýšľať o tom, že by sa mohli venovať niektorým relaxačným koníčkom, ako je joga alebo maľovanie.

Predtým, ako urobia niečo, si to dobre rozmyslia. Ľudia si ich vážia za to, akí sú láskaví a jemní. Ľudia s krvnou skupinou A neprejavujú veľmi svoje emócie. Niekomu sa zveria iba ak mu dôverujú.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov