Zaujímavosti

Sny, ktoré sa snívali určite už aj tebe. Aký je ich význam?

sny

videní: 916

7. Pokazené zariadenie

Snažíš sa používať nejaké zariadenie, mobil či auto a ono sa v tú chvíľu rozbije alebo pokazí. Tieto sny častejšie prežívajú ženy a symbolizujú obavy o vzťahy alebo straty emočného vzťahu s niekým. Je pravdepodobné, že ti chýba podpora a nedokážeš sa sám vysporiadať s ťažkou životnou situáciou.

8. Tehotenstvo

Akokoľvek divne to znie, takéto sny mávajú aj muži. Tehotenstvo symbolizuje niečo nové rastúce v nás. Podvedome snívaš o tom, že “porodíš” nový fascinujúci kreatívny projekt. Môže to byť čokoľvek, od písania knihy po opravu domu. Nastal čas stanoviť si cieľ a ukázať svetu, ako môžeš túto novú úlohu vziať do vlastných rúk. Takéto sny môžu tiež znamenať túžbu po dieťati.

9. Meškanie

Ak v sne za niečím utekáš alebo niečo nestíhaš znamená to strach, že prídeš o niečo veľmi dôležité vo vzťahoch alebo vo výchove svojho dieťaťa. Ak si neustále zavalený povinnosťami a nemáš na to dostatok času, tvoje podvedomie signalizuje, že je načase, aby si prehodnotil svoj plán a našiel si čas na skutočne dôležité veci.

10. Neznáma miestnosť

Sny o nových miestnostiach sú o sebapoznávaní. Ak sa ocitneš vo svojom sne v neznámej domácnosti, znamená to, že sa dobre nepoznáš alebo sa snažíš potláčať niektoré stránky tvojej osobnosti. Samostatná neznáma miestnosť symbolizuje, že máš skrytý talent, zručnosť alebo príležitosť, ktorú nevyužívaš.

 

Zdroj: BrightSide topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov