Tipy a triky

Každodenné vychytávky, ktoré ti ušetria kopec času a energie

vychytávky

videní: 2.6K

Tieto vychytávky si zamiluješ! Nielenže ti ušetria kopec času, ale aj zjednodušia každodenné činnosti, čím neprídeš o drahocennú energiu. Podľa štúdií sa totiž priemerný človek sťažuje 15 až 30-krát denne. Veríme totiž, že náš život je ťažký. Ale našťastie existujú ľudia, ktorí vedia so všetkým pomôcť a na všetko odpovedať. A svoje vychytávky sú ochotní zdieľať s celým internetom. Preto ti prinášame tieto super vychytávky, ktoré si zamiluješ!

9. Ako ošúpať vajcia?

Ak máš ťažkosti pri lúpaní vajec, postupuj podľa týchto pokynov . Pridaj približne jednu čajovú lyžičku jedlej sódy do vody, v ktorej budeš variť vajíčka. Zvýši sa tak zásaditosť a rýchlejšie sa uvoľní škrupina.

8. Ako nafúkať veľa balónov bez námahy?

Ak chystáš narodeninovú oslavu a už nemáš silu fúkať milión balónov, tu je jednoduchý trik. Budeš potrebovať lievik, fľašu, ocot, jedlú sódu a, samozrejme, balóny. Sódu nasyp pomocou lievika do balóna, ocot nalej do plastovej fľaše. Potom pripevni balónik na hrdlo fľaše a postav ho kolmo na fľašu. Sóda padne do fľaše s octom a vzniknutá chemická reakcia nafúkne balón. Geniálne!

7. Ako nájsť defekt na pneumatike?

Toto sa môže stať každému. Jednoducho máš na pneumatike defekt a nevieš, kde. Nafúkaj pneumatiku vzduchom, potri ju mydlovou vodou a po obvode hľadaj, kde sa začnú tvoriť bubliny. V tom mieste uniká vzduch, takže je tam diera.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov