Tipy a triky

10 trikov pre motoristov, vďaka ktorým bude šoférovanie pohodlnejšie

šoférovanie

videní: 2.6K

V dnešnom svete používa auto takmer každý z nás. Je neoddeliteľnou súčasťou nášho živote a šoférovanie sa tak stalo našou každodennou aktivitou pri bežných činnostiach, ako je nakupovanie alebo cesta do práce.

Keď si človek kúpi nové auto, zo začiatku sa oň veľmi dobre stará, no po pár jazdách so psom a deťmi to väčšina ľudí vzdá. Vzdať sa je ľahké, ťažšie je sa pokúsiť udržať svoje nadšenie a naučiť sa skvelé triky zo života v aute od iných ľudí. Dnes ti ukážeme 10 trikov pre motoristov, vďaka ktorým bude šoférovanie oveľa pohodlnejšie.

10. Vyčistenie svetlometov pomocou zubnej pasty

Zubná pasta je dobrá na zuby, pretože má abrazívne častice, ktoré môžu tiež veľmi pomôcť s nečistotami na svetlometoch. Nalep pásku na oblasť okolo svetla, aby si nepoškodil lak. Urob to isté, čo robíš každé ráno pred zrkadlom – nanes trocha pasty na špongiu a krúživými pohybmi vylešti svetlá

9. Pemza na zvieraciu srsť

Ak rád berieš svojich miláčikov von na prechádzky, určite vieš, koľko srsti zvyčajne ostáva na podlahe a sedadlách. Nemôžeš predsa chodiť na detailné čistenie automobilu každý deň, preto ti pomôže kúsok pemzy.

8. Náplasť na prasknuté čelné sklo

Určite si už počul o rôznych trikoch ako zachrániť čelné sklo na tvojom aute. Rada o zaliatí praskliny lakom na nechty pravdivá nie je. Možno sa ti bude zdať aj naša rada zvláštna, no musíme podotknúť, že ide iba o dočasné riešenie a výmena skla, prípadne profesionálna oprava ta neminie. Ak si nájdeš rozbité sklo, skús ho zalepiť leukoplastom alebo páskou. Zabrániš tak dočasne zväčšovaniu praskliny.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov