TOP 10

10 prípadov, kedy študenti dokázali svojim učiteľom, že nepatria medzi najbystrejších

študenti

videní: 3.0K

6. Ach, tá matematika

child-517839_1280

Jeden z mojich študentov mi povedal, že po skončení strednej školy bude mať 21 rokov. Spýtal som sa ho prečo. Vysvetlil mi s vážnou tvárou, že každý rok zostarne o dva roky. Ak má v roku 2018 15 rokov a bude mať 16 rokov, tak vlastne zostarol o 2 roky. Pravdepodobne má pravdu, že strednú školu skončí vo veku 21 rokov, ale nie z dôvodov, ktoré uviedol.

7. Kuracie mäso

pexels-photo-286580

Neverím, že študenti sú hlúpi. Myslím si, že jednotlivec potrebuje len tú správnu motiváciu. Až kým som nestretol istého študenta s iniciálmi RJ. RJ bol hlúpy. RJ mi neveril, že kuracie mäso pochádza zo živého zvieraťa, ktoré nazývame kura. RJ mal v tom čase 21 rokov.

8. Niekedy je menej viac

pen-writing-notes-studying

Raz sme navštívili strýka mojej kamarátky, ktorý bol vysokoškolským profesorom na dôchodku. Na stene mal zarámovaný papier. Bol to test, v ktorom boli testové otázky s odpoveďami áno/nie. Študent získal 0 (slovom nula) bodov z celkového počtu 20. Jej strýko si jednoducho myslel, že to je niečo, čo si musí zavesiť na stenu. 

9. Cisársky rez

pexels-photo-266004

Nie som profesor, ale niektorý z mojich spolužiakov sa počas prednášky opýtal: “Po cisárskom reze vrátia to dieťa späť?”

10. Rozdiel medzi ľuďmi a zvieratami

pexels-photo-288621

Stalo sa to v prvom týždni kurzu vysokoškolskej antropológie: Profesor: “Uveďte niekoľko základných rozdielov medzi modernými ľuďmi a zvieratami.” Študent: “Máme tep.”

Zdroj: BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov