Zdravie

Trápi vás nevoľnosť? Lieky potrebovať nebudete, stačí týchto pár potravín

nevoľnosť

videní: 2.8K

Suché potraviny

Okrem suchárov sú vhodné slané sušienky, praclíky, ovsené placky alebo ryžové koláčiky. Spolu s kúskom chleba môžu byť dobrou voľbou aj pre ľudí, ktorí nechcú jedlo ani cítiť. Majú totižto veľmi slabú alebo žiadnu vôňu, čo k zmierneniu nevoľnosti veľmi pomáha.

Studené potraviny

Dať si jogurt, malé množstvo syra alebo chleba s vaječným šalátom sa môže zdať ako absurdný nápad, no nie je na zahodenie. Tieto jedlá sú zväčša v studenej forme, takže nedráždia náš mozog tak, ako tie čerstvo pripravené. V malom množstve sú veľkým prínosom vo chvíľach, keď sa nebudeš cítiť najlepšie.

Jedlá bohaté na bielkoviny

Arašidové Maslo, Raňajky, Jedlo, Večera, Želé, Lyžice

Proteín pomáha telu vytvárať enzýmy, ktoré jedlo trávia. Niektoré výskumy ukazujú, že konzumácia väčšieho množstva bielkovín môže zmierniť nevoľnosť u tehotných žien a zastaviť vracanie. Medzi tieto potraviny patrí napríklad arašidové maslo, ryby, moriak, varené vajíčka či pečené tofu.

 

 

A hlavne nezabúdať na pitný režim. Netvrdíme, že máš do seba liať litre vody, ale pravidelný prísun tekutín upokojí tvoj žalúdok a nebudeš dehydratovaný.

Aqua, Nápoj, Jasný, Zavrieť, Studený Nápoj

 

Zdroj: medicalnewstoday topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov