Foto

Fotografie z vtačej perspektívy, ktoré vás uchvátia

fotografie

videní: 5.9K

Všetci radi robíme fotografie z ciest, či už preto, aby sme zachytili úžasné miesta a ukázali ich ostatným, alebo aby sme si ich uchovali ako spomienku. No Lee Mumford, britský pilot, ktorý je zároveň kameramanom, fotografom a pilotom dronu, posunul cestovateľské fotografie na inú úroveň.

Lee Mumford, britský pilot, kameraman a fotograf, sa stal ikonou cestovateľskej fotografie svojimi úžasnými leteckými zábermi krásnych scenérií po celom svete. Svoju lásku k fotografovaniu na cestách objavil a postupne sa zdokonaľoval v kompozícii, osvetlení, expozícii a úprave fotografií. Jeho vášeň a snaha ukázať krásy planéty širšiemu publiku ho viedli k tomu, aby zachytil všetky detaily do jedného záberu. Jeho fotky získavajú obdiv na internete a inšpirujú ľudí k objavovaniu nových miest. Poďte sa nechať uniesť krásami sveta prostredníctvom Leeho očí a zdieľať s nami svoje cestovateľské sny.

V jednom z predchádzajúcich rozhovorov sa Lee podelil o to, ako začal fotografovať a čo ho motivovalo k tomu, aby sa v tom zlepšil: “Moja láska k fotografovaniu vznikla, keď som začal cestovať. Chcel som ukázať krásy tejto planéty širšiemu publiku. Keďže som bojoval s tým, že ‘fotografie to nevystihujú’, začal som hľadať spôsoby, ako zachytiť všetky detaily do jedného záberu. To zahŕňalo kompozíciu, pochopenie osvetlenia, expozície a spôsobu úpravy snímok. Keď moje fotky začali získavať ohlas na internete, motivovalo ma to vyjsť von a fotografovať viac. Život má toľko rozptýlení a fotografovanie je pre mňa spôsob, ako nechať všetko ostatné za sebou a byť jedno s prírodou.”

Bez ďalších slov vás teda pozývame na objavovanie sveta cez Leeho objektív a v komentároch nám dajte vedieť, ktoré miesto je na vašom zozname želaní!

Fotografie z vtačej perspektívy, ktoré vás uchvátia

Bledské jazero, Slovinsko

Petra, Jordánsko: Div sveta

Island

Ďalšie Bledské jazero, Slovinsko

Taliansko

Istanbul, Turecko

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov