Tipy a triky

TOP10: Užitočné kuchynské triky, ktoré ti uľahčia život

kuchynské triky

videní: 942

Skoro ráno môžeš byť príliš uponáhľaný na to, aby si si mohol pripraviť raňajky pre seba a deti. Alebo môže prísť neočakávaná návšteva. V takýchto prípadoch pomôžu niektoré jednoduché triky na urýchlenie prípravy jedla bez toho, aby došlo k zníženiu jeho kvality.

 

1. Pomocou krájača urob vtipné tvary pre svoje pečivo

10 kuchynských skratiek, ktoré sa dostanú na večeru pri stole rýchlejšie

Niekedy ťa tvoje deti požiadajú, aby si im upiekol niečo špeciálne, alebo si jednoducho budeš chcieť vyskúšať niečo pre seba. Ale ak to neurobíš často, možno nemáš doma správne nástroje. Nie je však potrebné bežať do obchodu, aby si si niečo kúpil . Len sa rozhliadni okolo seba. Krájač na zeleninu alebo ovocie môže byť ideálnym nástrojom pre vykrajovanie cesta. Vytvorenie roztomilého tvaru pre budúce koláče a sušienky bude trvať iba niekoľko sekúnd.

2. Na výrobu halušiek použi paličky

10 kuchynských skratiek, ktoré sa dostanú na večeru pri stole rýchlejšie

Ak chceš prekvapiť svoju rodinu alebo priateľov, domáce ňoky môžu byť skvelým nápadom. Na urýchlenie procesu vytvárania dokonalého tvaru používaj paličky . Na tento účel môžeš použiť 3, 4 alebo 5 paličiek. Závisí to od veľkosti, ktorú chceš dosiahnuť. Daj cesto na paličku a vyváľaj kúsky nožom – nemusíš ani používať prsty.

3. Zemiaky nakrájaj cez stred a po varení ich rýchlejšie ošúpeš

triky

Lúpanie uvareného zemiaka si jednoducho vyžaduje zaručené triky. Nejde totiž o najpríjemnejšiu aktivitu a určite to trvá nejaký čas. Stačí si uľahčiť postup, prerež šupku zemiaku stredom dookola ešte pred varenímPo uvarení daj zemiaky do studenej vody. Lúpanie je teraz omnoho rýchlejšie a jednoduchšie.

4. Triky na krájanie syra a studeného masl

10 kuchynských skratiek, ktoré sa dostanú na večeru pri stole rýchlejšie

Tento trik je veľmi jednoduchý, ale neuveriteľne užitočný. Rezanie perfektných plátkov studeného masla alebo syra môže uspokojiť všetkých perfekcionistov a všetko, čo potrebuješ, je obyčajná škrabka, ktorú obvykle používaš na ovocie a zeleninu. Začni ráno s dokonalou náladou a perfektným sendvičom.

5. Urob si rýchle knedličky pomocou varechy na polievku

10 kuchynských skratiek, ktoré sa dostanú na večeru pri stole rýchlejšie

Vyzerá to, že knedličky sú zložité jedlo, ktoré si vyžaduje veľa času. Ale vyskúšaj tento trik skôr, ako vynesieš súdy. Urobte cesto ako na palacinky. Potom si vezmi polievkovú varechu, zohrej ju a var knedlík priamo v nej, ako je to zobrazené na obrázku. Pomocou paličiek zavri knedlík a polož ho na tanier.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov