TOP 10

Najšokujúcejšie a najbizarnejšie úmrtia v histórii

úmrtia

videní: 1.1K

Väzeň unikol z elektrického kresla a náhodne sa zabil elektrickým prúdom

Iróniou osudu je, že Michael Anderson Godwin, odsúdený vrah a sexuálny násilník, sa odvolal proti zníženiu svojho trestu z elektrického kresla na doživotie, aby sa na kovovej toalete zabil elektrickým prúdom. Mokrý zo sprchy, s rozstrapkanými slúchadlami, ktoré hrýzol, a kovom toalety? Recept na katastrofu.

Smrť diaľkovo ovládaným lietadlom

Havárie lietadiel majú často veľa obetí, ale diaľkovo ovládané lietadlá? Zvyčajne nie. Teda ak nie ste Roger Wallace z Arizony. Lietal so svojím diaľkovo ovládaným lietadlom a stratil ho z dohľadu. Zrazu ho zasiahlo do hlavy pri rýchlosti 40 km/h a takmer okamžite ho zabilo.

Zabitý sťatým mužom

Možno to znie ako fantasy príbeh, keď vás zabije sťatý muž, ale Sigurdovi Mocnému, nórskemu grófovi Orknejí z deviateho storočia, sa to skutočne stalo. Po divokej bitke, v ktorej sťal hlavu nepriateľovi, odišiel domov s hlavou pripevnenou k sedlu ako odmenou. Nanešťastie, jeden zo zubov mŕtveho muža sa mu zapichol do nohy a spôsobil mu infekciu, ktorá ho nakoniec zabila. Definitívne sa mu to vypomstilo!

Fanatik na zdravie zabitý mrkvovým džúsom

Všetci sa z času na čas vrhneme na zdravú výživu a prepadneme ďalšej veľkej wellness móde. Muž menom Basil Brown to posunul na ďalšiu úroveň, keď každý deň vypil galón mrkvovej šťavy a veril, že vďaka nej bude zdravší. V skutočnosti ho to zabilo. A nie, ani sa nehovorí o tom, že by bol schopný vidieť v tme!

Veľká pivná potopa

Niekomu sa môže zdať, že smrť utopením v pive je najlepším riešením, ale v Londýne v roku 1814 sa to skutočne stalo. Keď v pivovare praskla obrovská nádoba, do londýnskych ulíc sa vylialo 3 500 sudov piva a vytvorilo chmeľovú záplavu. Celkovo zomrelo osem ľudí, ktorí sa buď utopili, alebo sa pošmykli a spadli. Rozhodne to nie je dobrý spôsob, ako odísť von!

Zdroj: list25 / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov