TOP 10

Najšokujúcejšie a najbizarnejšie úmrtia v histórii

úmrtia

videní: 1.1K

Niektoré úmrtia sú jednoducho nezabudnuteľné. Či už ide o ironické účely, nezvyčajné metódy alebo okolnosti, ktoré viedli k smrti obete, niektoré úmrtia sú jednoducho divné. Pri tisícročnej histórii ľudského života boli teda niektoré úmrtia výnimočné.

Tu sú najšokujúcejšie a najbizarnejšie úmrtia v histórii. Poďme sa do nich ponoriť!

Keď psy lietajú

O tom, že keď lietajú prasatá, sme už počuli, ale v Buenos Aires vypadol pes z okna na 13. poschodí a dopadol na staršiu ženu na ulici, pričom ju zabil. Aby toho nebolo málo, dvojicu prizerajúcich sa ľudí zrazil autobus a jedného z nich zabil. Nebol to dobrý deň.

Lavína z rakiev

Dobré skladovacie systémy sú dôležité pre každú firmu. Povedzte to výrobcovi rakiev Marcovi Bourjadovi, ktorý zahynul, keď na neho spadol celý stoh rakiev. Našťastie sa jedna z rakiev, ktorá na neho spadla, stala miestom jeho posledného odpočinku.

Antifanés zabitý hruškou

Keď Galileovi spadlo na hlavu jablko, objavil gravitáciu. Keď gréckemu básnikovi Antifanésovi spadla na hlavu hruška, zomrel. Pochopte. Hoci si nie sme istí, aký vysoký musí byť strom alebo aká tvrdá musí byť hruška, aby spôsobila smrteľný náraz…

Kráľovská nenásytnosť, ktorá spôsobila úmrtia

Paláce sú známe svojou extravaganciou, ale švédsky kráľ Adolf Fridrich ju posunul na úplne inú úroveň. Koncom roku 1700 usporiadal kráľ hostinu, aká nemá obdoby, s kaviárom, homármi, sleďmi, šampanským a 14 porciami dezertov. Doslova sa ujedol k smrti.

Smrť uškrtením darčekom

Niektorí ľudia sú radi obklopení obdivovateľmi, ale niekedy to môže byť smrteľné. Draco z Atén bol egínsky zákonodarca, ktorého občania milovali. Až tak veľmi, že sa pri jednej udalosti skutočne zadusil darmi, ktorými ho obdarúvali.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov