Luxusný život

Jessica Lange a jej ťažký životný príbeh. Prečo sa už nikdy nevydala?

Jessica Lange

videní: 1.0K

Jej vzťahy nikdy nefungovali

Osobný život Jessicy bol poznačený sériou vzťahov. V rokoch 1970 až 1982 bola vydatá za fotografa Francisca „Paca“ Grandeho, aj keď sa predtým rozišli. Rozvod bol dokončený začiatkom 80. rokov minulého storočia a zahŕňal nezverejnené platby výživného. Koncom 70. a začiatkom 80. rokov sa Lange romanticky zaplietla s renomovaným lotyšským baletným tanečníkom Michailom Baryšnikovom. V roku 1981 mali spolu prvé dieťa Aleksandra Lange „Shura“ Baryshnikov.

V roku 1982 vstúpila Lange do vzťahu s dramatikom Samom Shepardom. Stali sa rodičmi dvoch detí: Hannah Jane Shepard a Samuel Walker Shepard. V ich vzťahu žili na rôznych miestach vrátane Virginie, Nového Mexika, Minnesoty a New Yorku, kým sa v roku 2009 nerozišli.

 

 

Po rozvode sa nikdy nevydala

Jessica Lange a Sam Shepherd boli spolu 27 rokov, no ich vzťah nikdy neprerástol do manželstva. Podľa nej Sam nebol ľahký. Pár mal tiež problémy s lojalitou. Jessica aj Sam podvádzali svojich predchádzajúcich partnerov. Sam priznal, že ľutoval, že opustil svoju manželku a dieťa kvôli Jessice.

Bola tiež úprimná o svojich bojoch s ťažkou depresiou. Svoje zápasy opisuje ako základný prameň pre jej kreativitu, kde prebýva trápenie, hnev a smútok.

Rozhodla sa, že sa nenechá strhnúť negatívami

Po narodení detí sa jej deti stali stredobodom jej vesmíru. Verí, že jej dali nový pohľad na život. „Každý pohyb, ktorý urobíte, je myslený na niekoho iného. Byť matkou som milovala viac ako čokoľvek iné na svete,“ prezrádza.

Napriek svojim osobným výzvam sa Lange aktívne podieľala na spoločenských záležitostiach. Pôsobí ako veľvyslankyňa dobrej vôle Detského fondu OSN (UNICEF). Okrem toho začiatkom 90. rokov vychovávala dieťa so zdravotným postihnutím z Rumunska, čím demonštrovala svoju oddanosť humanitárnym záležitostiam.

Jessica Lange je stále aktívna v tomto odvetví, ale vyjadrila sa k tomu, ako Hollywood poskytuje mužom nespravodlivú výhodu. Jej posledná hlavná rola bola vo filme Marlowe. Rovnako ako ona, aj jej hviezda z American Horror Story Kathy Batesová stále uchvacuje divákov.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov