Foto

Neohľaduplnosť ľudí nemá hraníc. Neuveríte vlastným očiam!

neohľaduplnosť

videní: 6.1K

Neohľaduplnosť ľudí: Na internete existujú komunity, ktoré sa venujú správaniu blbcov. Ľudia v nich zverejňujú svoje príbehy a uvažujú o tom, kto sa mýli a kto by si mal svoje chyby priznať. “Mal som sa manželke vyhrážať rozvodom?” “Bolo správne predať dom bez toho, aby som jej to povedal?” Je tu zmätok, sú tu rôzne strany, nedorozumenia a skreslené informácie – inými slovami, je to šťavnaté s nejednoznačnosťou.

V tomto zozname nič z toho nie je. Tu nie je žiadne uvažovanie, žiadna druhá strana, žiadne ďalšie možné možnosti – len čisté, nefalšované blbosti. Nepopierateľní, nepopierateľní, nepokrytí blbci, ktorí, dúfajme, dostanú svoju porciu karmy naservírovanú skôr než neskôr.

Chcete sa nechať sklamať ľudstvom? Máte náladu nechať si pokaziť náladu? Scrollnite dole, aby ste sa stali svedkami neohľaduplných ľudí a cítili, ako vám stúpa krvný tlak, akoby ste robili kardio. Nemáte za čo.

Ľudia, ktorí robia tieto veci, sú blbci

Nechápem, prečo ľudia nemôžu vyniesť vlastný odpad. Najmä v národnom parku

Tento chlapík predo mnou v kine mal jas na maximum

Zobudil som sa a videl som, ako rodičia odstránili moje dvere. Spýtal som sa ich: “Prečo?” A oni odpovedali: “Súkromie nie je potrebné”

Sú tri hodiny ráno. V mojom dome sa nesvieti. Môj sused nainštaloval reflektor, ktorý osvetľuje môj dom (vrátane mojej spálne) každý večer a noc od 19.00 do 7.00.

Nie je nič lepšie ako slanina so špeciálnou príchuťou

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov