Luxusný život

Slávni muži, ktorí by sa radikálne zmenili, ak by mali bradu

slávni muži

videní: 430

Slávni muži, ktorí by sa radikálne zmenili, ak by mali bradu: Brady môžu mať pre mužov viacero výhod vrátane ochrany pokožky pred UV žiarením. Napriek tomu, či už z estetických alebo praktických dôvodov, mnohí dávajú prednosť hladko oholenej tvári alebo ľahkému strnisku.

Jedna štúdia tvrdí, že muži s plnými bradami sú vnímaní ako spoločensky vyspelejší, zatiaľ čo iný výskum naznačuje, že muži s bradou v dlhodobých vzťahoch sú atraktívnejší. Napriek tomu sa zdá, že mnohé mužské hviezdy stále uprednostňujú hladko oholenú tvár alebo veľmi ľahké strnisko.

 

 

Po desiatich rokoch neochvejnej popularity sú brady stále veľmi trendy. Vzhľadom na to, že viac mužov má bradu ako kedykoľvek predtým, výrazná brada sa stala symbolom postavenia a dokonalým módnym doplnkom.

Veľké, mohutné brady sú vyhľadávaným vzhľadom, ale pokiaľ ide o fúzy, neexistuje jeden štýl, ktorý by vyhovoval všetkým. Starostlivo upravená brada vám pomôže zvýrazniť vaše najlepšie črty a zabezpečí, že budete vyzerať čo najlepšie.

To znamená, že len zriedkakedy môžeme vidieť niektoré mužské celebrity s plnou bradou. No rozhodli sme sa zistiť, ako to vyzerá u niekoľkých hviezd, a našu zvedavosť sme nesklamali. Výsledky sú prinajmenšom prekvapivé.

Slávni muži, ktorí by sa radikálne zmenili, ak by mali bradu

 

Cristiano Ronaldo

Cillian Murphy

Tom Holland

Jay-Z

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov