Tipy a triky

Pracie gély v domácnosti: Tieto triky určite nepoznáte

pracie gély

videní: 912

Pracie gély na prádlo dokážu oveľa viac, ako len vyprať oblečenie! Zisti, či by si vedel v domácnosti využiť výhody pracieho gélu aj inde ako v kúpeľni.

Pracie gély sú skvelou alternatívou k iným pracím produktom. Gél na farebné a biele pranie je základným vybavením každej kúpeľne. Môže sa používať na pranie nohavíc, košeli, jemných blúzok a dokonca aj na detské oblečenie. Spravidla má viečko, ktoré sa dá použiť ako praktická odmerka. Gél sa môže naliať priamo do bubna alebo do nádobky – voda vymyje všetok prostriedok a zásuvku dokonale vyčistí. Výhodou umývacích gélov je ich obrovská rozmanitosť. Aké sú teda ďalšie využitia pracieho gélu?

Pracie gély dokážu oveľa viac, ako iba vyprať oblečenie

Uvoľňuje odtoky

6 trikov pracieho gélu v domácnosti, na ktoré si ešte neprišiel

Predtým, ako budeš volať inštalatérovi kvôli upchatému drezu, vyskúšaj na uvoľnenie odtoku tento trik. Nalej ¼ šálky pracieho gélu do umývadla a potom pomaly nalej do odtoku liter horúcej vody. Títo dvaja pomocníci spolu spláchnu všetok bordel, ktorý sa tam nahromadil.

 

Univerzálny čistič

Ak zmiešaš 1/3 šálky bielidla, jeden liter vody a jednu čajovú lyžičku pracieho gélu, vyčistíš každý kút v domácnosti. Funguje neuveriteľne dobre na stenách od ceruziek, kachličkách aj na všetkých iných povrchoch!

Odstraňovač škvŕn na čalúnení

6 trikov pracieho gélu v domácnosti, na ktoré si ešte neprišiel

Ak sa nad tým zamyslíš, má to zmysel. Rovnaké vlastnosti na boj proti škvrnám, ktoré čistia tvoje oblečenie, fungujú aj na čalúnení a kobercoch. Na vlhkú handričku stačí naniesť kúsok gélu a postupne ho do škvrny vpracovať.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov