Zaujímavosti

Demencia bola malému dievčatku diagnostikovaná po bežnom vyšetrení očí

demencia

videní: 2.4K

Demencia je stav, ktorý sa často spája s pokročilejším vekom. Jedna šokovaná žena však prezradila, ako vzala svoju 7-ročnú dcéru na obvyklé očné vyšetrenie. V ten deň dievčatku diagnostikovali zriedkavú formu demencie. Teraz mama šíri povedomie o stave svojej dcéry a chce, aby každý rodič dával pozor na stav svojich detí.

Dievčatko nemalo žiadne zvláštne príznaky, demencia tak prišla nečakane

Isla Edwards mala len 7 rokov, keď ju vzala jej mama na rutinný očný test. Dôvodom tohto vymenovania bolo, že zrak dievčaťa bol „trochu nejasný“.

 

 

Mama Jacquelyn Stockade spomína: „V tom čase neboli žiadne známky toho, že by s Islou nebolo niečo v poriadku. Jej videnie bolo trochu rozmazané na veľké vzdialenosti, ale nič nezvyčajné pre dieťa, ktoré bolo na hranici potreby okuliarov.“

Rutinný očný test obrátil život mamy aj Isly naruby. Po vyšetrení dievčaťa optik trval na tom, že Isla potrebuje urgentne navštíviť iného odborníka.

Očný test ukázal, že dievča malo problémy s vnútrom oka a Islu museli previezť do nemocnice na ešte viac testov. Zúfalá matka odviezla svoje dieťa do texaskej detskej nemocnice.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov