Luxusný život

Tieto celebrity sa vymykajú priemeru. Majú svoje vlastné štandardy krásy


videní: 1.0K

Janelle Monáe

Speváčka Janelle Monáe sa vzoprela štandardom krásy, keď v roku 2022 prišla na Met Gala vo futuristickej róbe so zarasteným podpazuším.

Alicia Keys

Alicia Keys vždy odvážne hovorila o pozitivite tela a zdôrazňovala, že krásu nedefinujú len fyzické faktory, ale aj náš mozog a srdce. Opisuje ženy ako najkrajšie stvorenia na svete a hovorí: „Milujem byť ženou.

Pink

Počas svojho prejavu za prevzatie ceny Vanguard Pink urobila ódu na svoju dcéru, ktorá vyjadrila zlý pocit z toho, že vyzerá ako „chlapec“ slovami: „My sa nemeníme. Vezmeme štrk a škrupinu a urobíme perlu. A pomáhame iným ľuďom zmeniť sa, aby mohli vidieť viac krásy.“

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks využila chvíľku, aby poučila svojich fanúšikov o tom, aby sa sústredili skôr na seba, než aby potešili ostatných. Ako 14-ročná si robila starosti s tým, ako vyzerá. Je však dôležitejšie cítiť sa krásnym, ako to počúvať od ostatných. Svoj príspevok zakončila silným vyhlásením: „Byť chválený za vzhľad je pekné, ale nie také uspokojivé ako byť chválený za moje úspechy alebo skutky.“

Jamie Lee Curtis

Vo filme Everything Everywhere All At Once sa Jamie Lee Curtis rozhodla, že sa už nebude snažiť skrývať svoje telo. Pre svoju rolu chcela vyzerať „čo najrealistickejšie“ a každého poučila, že by sa nemalo „nič skrývať“ – vrátane jej brucha.

Zdroj: brightside | topdesat

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov