TOP 10

Toto sú tie najkrajšie herečky v Hollywoode

najkrajšie herečky

videní: 3.4K

V dnešnom článku si predstavíme najkrajšie herečky, ktoré nájdeme vo filmoch z Hollywoodu.

Nikto nemôže s istotou povedať, kto je najkrajšou herečkou roku 2023. Existuje však niekoľko kandidátov na titul. Hollywood je domovom niektorých z najkrajších žien sveta. Je považovaný za filmové centrum sveta. Každý rok vidíme nové herečky, ktoré nahrádzajú tie predchádzajúce. Spomedzi mnohých najhorúcejších krások je mimoriadne ťažké dostať sa do užšieho výberu. Toto sú tie najkrajšie herečky v Hollywoode. Tento zoznam je založený na popularite, úrovni celebrít, ich úspechu a fanúšikovskej základni. Všetci vieme, že Hollywood je plný krásnych ľudí.

Toto sú tie najkrajšie herečky hollywoodu

10. Marion Cotillard

Cotillard je francúzska herečka, ktorá sa za posledných pár rokov presadila v Hollywoode. Teraz je známa po celom svete a je jednou z najkrajších herečiek tejto generácie. Hrala vo filme Inception. Ďalšie filmy ako Polnoc v Paríži a Verejní nepriatelia boli veľmi dobre prijaté. Nedávno ju bolo možné vidieť vo filme Z krajiny Mesiaca. Jej film La Vie en rose jej vyniesol Oscara, čo jej umožnilo zapísať sa do histórie ako prvá osoba, ktorá získala Oscara za francúzsky film.

9. Jennifer Lawrence

Kráska s rozumom. Talent, mozog, vzhľad a ľudskosť, áno, to je ona. Jennifer Lawrence je jednou z najsexi herečiek na svete. Nielenže je najsexi žena, ale zaradila sa aj medzi najkrajšie dievčatá v roku 2023. Jennifer Lawrence je ďalšou z najhorúcejších hollywoodskych herečiek. Hrala v niektorých z najväčších filmov posledných rokov a na červenom koberci vždy vyzerá skvele. Má skvelý zmysel pre štýl a vždy vyzerá úžasne. Jennifer Lawrence je jednou z najväčších hviezd Hollywoodu. Okrem iných ocenení získala Oscara, Zlatý glóbus a BAFTA. Je tiež jednou z najlepšie zarábajúcich herečiek na svete.

8. Emilia Clarke

Emilia Clarke sa v roku 2023 zaradila medzi najkrajšie ženy sveta. Niet pochýb o tom, že je momentálne jednou z najhorúcejších hollywoodskych herečiek. V roku 2019 ju časopis Time zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Clarke sa presadila vo svojej prelomovej úlohe v seriáli HBO Game of Thrones. Táto rola získala jej medzinárodné uznanie a množstvo ďalších ocenení, vrátane štyroch nominácií na Primetime Emmy Award.

7. Gal Gadot

Zázračná žena nie je len vo filme, ale aj v skutočnom živote. Táto najkrajšia Izraelčanka je herečka, modelka a producentka. Gal Gadot bola korunovaná za Miss Izrael 2004 len vo veku 18 rokov. Časopis Time ju zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete. A časopis Forbes ju zaradil na č. 3 v každoročnom rebríčku najlepšie zarábajúcich herečiek roku 2023.

6. Ana de Armas

Armas sa narodila a vyrastala na Kube a už ako 12-ročná sa stala herečkou. Potom v roku 2006 debutovala v španielskom filme Una rosa de Francia. V Amerike robila vlny, keď si zahrala vo svojom prvom hollywoodskom filme Knock Knock, kde maškrtila divákov svojím úžasným vzhľadom. Odvtedy sa objavila v niekoľkých významných filmoch ako: Exposed, Hands of Stone a War Dogs. Jej najväčšia rola prichádza s najočakávanejším filmom „Blade Runner 2049“ ako Joi. Zmyselná žena, mimoriadne sebavedomá, dnes známa ako jedna z najhorúcejších herečiek v Hollywoode.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov