TOP 10

Toto sú tie najkrajšie herečky v Hollywoode

najkrajšie herečky

videní: 3.6K

5. Amber Heard

Na prvý pohľad vyzerá ako najslávnejšia hviezda svojej generácie. Ale Amber Heard ešte nedosiahla takej výšky. Každopádne sa dostala medzi 10 najkrajších herečiek v Hollywoode. Heard je nádherná žena s príťažlivou postavou. Má ohromujúce telo, na ktorom sa nezdá, že by mala ani kilo navyše. Amber Heard sa zdá byť samotnou definíciou nádhernej ženy.

4. Alexandra Daddario

Alexandra Daddario

Aj keď sa ešte nestala skutočnou hviezdou, jej vzhľad z nej robí tú krajšiu. Daddario, ktorá sa narodila a vyrastala v New Yorku, má taliansky, slovenský, anglický a írsky pôvod. Počas svojej kariéry sa objavila v niekoľkých filmoch, televíznych reláciách a hudobných videách. Jej najznámejšie účinkovanie vo filmoch: Summer Quinn v Baywatch, Blake Gaines v San Andreas a Annabeth Chase vo filmovej sérii Percy Jackson. Tiež vo filme Netflix z roku 2018 „When We First Met“ ako Avery Martin. Keďže vlastní jednu z najkrajších postáv v Hollywoode, existuje dobrý dôvod, prečo ju ľudia chcú v budúcnosti vidieť čoraz viac.

3. Megan Fox

Megan Fox pozná každý. Svoju hereckú kariéru začala v roku 2001. Fox sa v čase filmu „The Transformers“ stala celosvetovou senzáciou. Má 37 rokov a je považovaná za sexsymbol. Fox sa niekoľkokrát zaradila medzi najkrajších ľudí sveta. Je na treťom mieste medzi najkrajšími hollywoodskymi herečkami. Medzi jej ďalšie pozoruhodné filmy patria Jennifer’s Body a Transformers 2.

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie, ktorá sa objavuje na mnohých zoznamoch „najkrajších žien“, je jednou z najkrajších herečiek v Hollywoode. Angelina Jolie je oscarová herečka, ktorá sa stala populárnou tým, že prevzala hlavnú úlohu v sérii filmových trhákov „Lara Croft“. Mimo obrazovky sa Jolie výrazne zapájala do medzinárodných charitatívnych projektov, najmä tých, ktoré zahŕňajú utečencov. Niet pochýb o tom, že je jednou z najkrajších herečiek na svete. Angelina Jolie je jednou z najúspešnejších herečiek v Hollywoode. Hrala v niekoľkých filmových trhákoch, vrátane Lara Croft: Tomb Raider a Pán a pani Smithovci. Je tiež známa svojou humanitárnou prácou a často ju vidno, ako požičiava svoj čas a energiu na účely, ktoré sú pre ňu dôležité.

1. Eva Green

Vďaka svojmu jedinečnému zmyselnému vzhľadu si Eva Green zaslúži prvé miesto v akomkoľvek zozname „najhorúcejších hollywoodskych herečiek“. Green sa narodila a vyrastala vo Francúzsku. Je dcérou legendárnej herečky Marlène Jobert. Green je nádherná a prirodzene tmavá blond. Najznámejšia vďaka úlohe Sibylly, kráľovnej Jeruzalema v historickom epose Ridleyho Scotta Kráľovstvo nebeské. Tiež stvárnila Bond girl Vesper Lynd vo filme Jamesa Bonda Casino Royale. Je tiež známa pre filmy ako; Dark Shadows, 300: Rise of an Empire, Sin City: A Dame to Kill For, ako aj hororová dráma Penny Dreadful od Showtime.

Zdroj: wonderlist | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov