TOP 10

TOP10: Masáž – ktorá je pre teba najvhodnejšia?

masáž

videní: 781

6. Párová

Je to  typ masáže, ktorý môžete robiť so svojím partnerom, priateľom alebo členom rodiny v tej istej miestnosti. V podstate to môže byť ľubovoľná masáž a môže dokonca zahŕňať aj využitie sauny alebo telových peelingov a pedikúru. Ide o to, že budete spolu so svojím partnerom a užijete si spolu relaxačný čas ako spôsob spojenia. Preto je tento typ ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú  spoločné aktivity a zlepšujú svoj vzťah.

7. Vodná

Je známa tiež ako „watsu“, podporuje relaxáciu jemnými pohybmi osoby po vode v elegantných vlnách. Pomáha znižovať svalové napätie a zvyšuje rozsah pohybu. Masáž by bola prospešná pre ľudí, ktorí trpia bolesťou alebo stuhnutosťou svalov.

8. Švédska

12 Types of Massage and Which One Will Be Right for You

9. Hĺbková masáž tkanív

Ide o tlak pomocou pomalých hlbokých ťahov, ktoré smerujú do vnútornej vrstvy svalov. Pomáha sa tým liečiť bolesť svalov a znižuje sa ich stuhnutosť. Je najvhodnejšia pre ľudí, ktorí sa zaoberajú náročnými fyzickými aktivitami alebo pre tých, ktorí majú  zranenie alebo chronickú bolesť.

10. Ashiatsu

Ashiatsu je ako hĺbková masáž tkanív, ale skôr pomocou chodidiel. Terapeut bude chodiť po chrbte osoby naboso, zatiaľ čo sa drží na podporných zábradliach.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov