TOP 10

Toto sú zlozvyky, ktoré postupne ničia tvoj život!

zlozvyky

videní: 4.3K

Priveľa konzumujeme

zlozvyky

Aby bol náš život zmysluplný, musíme nielen brať, ale aj dávať. Akty láskavosti nás uspokojujú a dávajú nám pocit významnosti.

Tu je niekoľko dobrých správ: dokonca aj tie najmenšie dobré akcie nás môžu rozveseliť. Nákup darčeka, písanie poznámok alebo dokonca maľovanie steny – to sú všetko veci, ktoré nás vedú k presvedčeniu, že v tomto živote máme zmysel a že nás niekto potrebuje.

Izolujeme sa od ostatných

zlozvyky

Dokonca aj vo veku individuality musí každá osoba stále patriť do skupiny. A nielen k najbližším priateľom a rodinným príslušníkom. Aby sme boli skutočne šťastní, musíme sa cítiť prepojení s inými ľuďmi.

Podľa rôznych štúdií táto kvalita pomáha poraziť choroby , znižuje úroveň stresu a zvyšuje dôveru. A nezáleží na tom, do ktorej skupiny patríš: môže to byť futbalový klub, herný klub, čokoľvek.

Nič netvoríme

zlozvyky

Potrebujeme kreatívne koníčky. Nie pre peniaze a slávu, ale pre naše zdravie. Je dokázané, že proces tvorby znižuje úroveň stresu, zlepšuje našu náladu a pomáha nám bojovať proti depresii.

Nezabudni, že tvorivosť nie je len o spievaní a maľovaní, ale môže to byť hocičo, čo si vyžaduje jedinečný prístup. Posaď nejaké kvety, vyber farbu stien, rob domáce práce a zapoj svoju predstavivosť – to je všetko, čo potrebuješ!

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov