Foto

Nástroje, ktoré uľahčujú prácu: Tieto vám vybijú dych

nástroje

videní: 1.8K

Nástroje sú neodmysliteľnou súčasťou ľudstva. Spolu s našou vynaliezavosťou a tvorivosťou sú základom civilizácie. Kedysi mohla byť vrcholom inovácie skromná kamenná sekera, v súčasnosti však máme nástroje prakticky pre všetko, na čo si len spomenieme.

Práve tu vzniká redditová stránka r/specializedtools. Rozsiahla online komunita viac ako 1,6 milióna používateľov internetu z celého sveta sa venuje zdieľaniu fotografií a videí bizarných a zaujímavých nástrojov vytvorených na veľmi špecifické účely. Zozbierali sme niekoľko najúžasnejších nových fotografií, ako sa objavili v komunite, aby sme sa o ne s vami podelili.

Redditová stránka “Špecializované nástroje” je skvelým príkladom úspešnej online skupiny. Bola vytvorená koncom februára 2015 a za posledných viac ako 8 rokov sa rozrástla na skutočnú silu.

Redditová stránka sa stala takou veľkou a populárnou, že patrí medzi 1 % najlepších komunít na Reddite. Skutočným víťazstvom však je, že členovia vrhajú svetlo na tie najzvláštnejšie nástroje, ktoré by inak mohli vidieť len ľudia pracujúci vo veľmi špecifických oblastiach.

TIETO NÁSTROJE VÁM VYBIJÚ DYCH!

Moje protézy lyžiarskych topánok

Olejový robot na bowlingovej dráhe

Invalidný vozík navrhnutý na používanie v drsných podmienkach, ako je sneh

Nástroj na vykôstkovanie čerešní a konzervovanie

Vyhrievaná žiletka na odstránenie nálepiek

Vtláčanie slov do kartónu

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov