Foto

Narodili ste sa v lete? Neuveríte, čo o vás všetko vieme!

lete

videní: 988

ZNÁME ZNAMENIA ZVEROKRUHU SÚ 12 ASTROLOGICKÝCH SEKTOROV, KTORÉ SA VIAŽU K POLOHA SLNKA PRI NARODENÍ. ZODPOVEDAJÚ RÔZNYM CHARAKTERISTIKÁM A OSOBNOSTIAM

Máte “slnečný” pohľad na svet

Tá istá európska štúdia, ktorá zistila súvislosť medzi letnými pôrodmi a výkyvmi nálad, zistila, že letné deti sú vo všeobecnosti pozitívnejšie zmýšľajúce ako ostatné. To môže byť dobrá alebo zlá vec. Pozitívnosť vás môže urobiť šťastnejšími, ale jej nadbytok by mohol spôsobiť, že budete prehliadať alebo minimalizovať možné nástrahy alebo prekážky na vašej ceste.

Môžete mať väčšiu pravdepodobnosť ochorenia srdca a cukrovky

Ak ste sa narodili v lete, môžete mať, žiaľ, vyššie riziko vážnych zdravotných ťažkostí, ako sú srdcové choroby a cukrovka. Technicky však v týchto oblastiach nie je príčinou zlého zdravotného stavu leto, ale každý mesiac, ktorý neprináša veľa úrody. V tomto prípade ide o prijímanie správnej výživy, ktorá rozhoduje o tom, ako budete ďalej zdraví. Ak má novorodenec prístup k správnej výžive a zdravým potravinám v prvých fázach života (tzv. “mesiace úrody”, ako ich označuje štúdia), je pravdepodobnejšie, že bude zdravý. Deti, ktoré sa narodia v “chudobných” mesiacoch – v menej výdatných obdobiach roka, ako sú extrémne horúčavy alebo extrémne mrazy – majú väčšiu pravdepodobnosť, že sa u nich neskôr v živote vyvinú srdcové choroby a cukrovka.

HOROSKOPY SÚ ASTROLOGICKÉ PREDPOVEDE PRE RÔZNE ZNAMENIA ZVEROKRUHU. SNAŽIA SA NAZNAČIŤ, AKÝ BUDE VÁŠ DEŇ, TÝŽDEŇ ALEBO MESIAC NA ZÁKLADE POHYBU PLANÉT

Je menej pravdepodobné, že budete slávni

Ak ste sa narodili v lete, vaše sny o tom, že sa stanete ďalšou Beyoncé, už možno padli. Aspoň si to myslí jeden výskumník. Profesor Mark Hamilton z Connecticutskej univerzity skúmal 300 celebrít z viacerých oblastí – politiky, filmu, hudby, športu a ďalších. Na základe svojej vzorky zistil, že celebrity majú tendenciu rodiť sa v januári a februári, nie v letných mesiacoch. Je na vás, nakoľko chcete tomuto výskumu prisúdiť váhu, ale pokiaľ ide o doktora Hamiltona, letné deti nemajú veľkú šancu byť v centre pozornosti. Je nám ľúto! (Ale život je aj tak skvelý, však? Myslite pozitívne!) Optimizmus vedie k dobrému zdraviu.

Zdroj: rd / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov