Foto

Pochúťky a osobnosť: Vedci odhalili zaujímavé súvislosti!


videní: 881

Každý z nás má svoje malé potešenie, svoje významné pochúťky, ktoré si doprajeme v pravidelných intervaloch alebo kedykoľvek, kedy potrebujeme malú dávku radosti. Tieto chvíle sladkého, slaného alebo dokonca kyslého potešenia sú viac než len jednoduché gastronomické zážitky.

Vedci z oblasti psychológie a výskumu osobnosti sa zaujímajú o to, ako naše preferencie pri výbere pochúťok môžu odrážať našu jedinečnú osobnosť. V tomto článku sa budeme zaoberať nedávnymi vedeckými objavmi, ktoré odhaľujú, čo váš obľúbený výber pochúťok hovorí o vás. Bez ohľadu na to, či preferujete sladké čokoládové, slané pochúťky alebo osviežujúce ovocie, pripravte sa na zaujímavé odhalenia, ktoré vám pomôžu porozumieť spojitosti medzi vašimi chuťovými preferenciami a jedinečnými rysmi vašej osobnosti. Poďme teda spoločne odhaliť tajomstvo skryté v našich pochúťkach.

Vedci odhalili, ze tieto pochúťky majú zaujímavé súvislosti s našimi osobnosťami:

Zemiakové lupienky – ambiciózna osobnosť

Ak poznáte niekoho, kto rád chrumká vrecúško zemiakových lupienkov, možno ste si všimli, že je veľmi súťaživý. Na základe pozorovania mnohí z vrcholových výkonných riaditeľov častejšie siahajú po týchto slaných a chrumkavých zemiakových lupienkoch ako po iných pochutinách. Štúdie zistili, že milovníci zemiakových lupienkov sú ambiciózni a vysokopostavení ľudia, ktorí dosiahli úspech v podnikaní aj v rodinnom živote.

Krekry – citlivá osobnosť

Konzumenti krekrov sú plachí, ale rozvážni ľudia. Radi sa venujú rôznym projektom, ale potrebujú aj čas pre seba, aby sa prejavila ich kreativita. V porovnaní s ostatnými milovníkmi rýchleho občerstvenia boli milovníci sušienok najviac otvorení online zoznamovaniu.

Syrové chrumky – cnostná osobnosť

Zistilo sa, že tí, ktorí sa radi prejedajú nadýchanými kukuričnými pochutinami s príchuťou syra, si potrpia na poriadok a organizovanosť. Svoju integritu si udržiavajú pomocou špecifických hodnôt a morálky.

Tortillové lupienky – perfekcionista

Milovníci tortillových lupienkov majú podľa zistení osobnosť typu A – radi majú veci naplánované a pod kontrolou. Sú to ľudia, ktorí dosahujú vysoké výsledky a perfekcionisti, ktorí majú veľkú sebadisciplínu.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov