Luxusný život

Tom Hanks a jeho zvláštnosti. Odhalila ich jeho manželka

Tom Hanks

videní: 2.9K

 

Tom Hanks a Rita Wilson sú manželmi už 35 rokov

Hanks a Wilson debutovali na červenom koberci ako pár na premiére filmu Three Amigos v roku 1986, a hoci sa Hanks a Lewes oficiálne rozviedli v roku 1987, rozišli sa tesne predtým ako sa s Ritou dali dokopy.

Tom Hanks a Rita Wilson sa zosobášili v apríli 1988, kedy si ikonicky obliekla netradičné, krátke svadobné šaty.

“Úspech nášho vzťahu bol otázkou načasovania zrelosti a našej ochoty mať intímne spojenie,” Povedal Hanks. “Keď som sa oženil s Ritou, pomyslel som si: Toto si bude vyžadovať nejakú zmenu z mojej strany. Nebudem popierať, že prozreteľnosť bola súčasťou toho, že sme sa našli, ale náš vzťah nie je čarovný – tak ako to ukazujú filmy.”

“V skutočnom živote je naše spojenie také konkrétne, ako keď tu sedím,” dodal. “Nie, že by sa manželstvo niekedy nepribližovalo peklu v košíku. Ale obaja vieme, že bez ohľadu na to, budeme spolu – a zvládneme to.”

 

 

Dva roky po svadbe 4. augusta 1990 prišlo na svet prvé dieťa. Druhého potomka privítali na svete 26. decembra 1995.

Dvojica si v priebehu rokov neprestajne vyjadrovala lásku, no jeden príklad skutočne vyčnieva. V roku  2012 Rita počas rozhovoru s Piersom Morganom otvorila jeden z najkrajších momentov, ktoré zažila so svojím manželom.

“Nikdy nezabudnem, stáli sme na rohu 57. a 5. ulice v New Yorku,” povedala Rita. “Držali sme sa za ruky a čakali sme, kým sa zmení farba na semafore. Pozrel sa na mňa a povedal: Vieš, len chcem, aby si vedela, že nikdy nemusíš nič meniť na tom, kto si, aby si mohla byť so mnou. Doslova mnou prešla vlna, prešlo to cezo mňa.”

 

Zdroj: boredpanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov