Luxusný život

Tom Hanks a jeho zvláštnosti. Odhalila ich jeho manželka

Tom Hanks

videní: 2.8K

Tom Hanks bol odhalený svojou manželkou pri oslave jeho 67. narodenín. Práve jeho manželka odhalila niektoré z jeho zvláštností, o ktorých ste možno nevedeli.

Tom Hanks oslávil 67. narodeniny

Jeho manželka, herečka, speváčka a filmová producentka Rita Wilson zdieľala neuveriteľne sladký odkaz na oslavu tejto príležitosti.

Tom sa so svojou manželkou stretol na natáčaní filmu Bosom Buddies v roku 1981. Bol to sitkom ABC, v ktorej Tom hral počas dvoch sérií. Jeho terajšia manželka sa objavila iba v jednej epizóde a Tom bol v tom čase ešte ženatý. Rita dodala, že sa ihneď stali priateľmi.

 

 

 

“Jednou z vecí, keď sme sa stretli, bolo to, že sme si okamžite rozumeli,” povedala Rita o svojom prvom dojme z Hanksa. “V prvom rade milujem dobrého rozprávača. Takže každý, kto by vedel povedať dobrý príbeh… počkať s tým nesúhlasím… Milujem to. Neustále ma rozosmieva. Je to skvelý rozprávač príbehov,” pokračovala.

Tom a Rita sa opäť stretli na pľaci, keď si zahrali vo filme Volunteers z roku 1985. Vo filme hrali milencov. Hanks sa neskôr vyjadril, že medzi nimi bola silná chémia. “Rita a ja sme sa na seba len pozreli a – to bolo všetko. Spýtal som sa Rity, či je to pre ňu skutočné a to sa poprieť nedalo.”

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov