TOP 10

Ani celebrity to nemali v živote ľahké. Tu je 10 krátkych inšpiratívnych príbehov

celebrity

videní: 1.4K

4. Tom Cruise

By Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0, Link

Ani Tom Cruise to ako dieťa nemal ľahké. Tomov otec bol tyran a jeho rodina žila v hlbokej biede a chudobe. Ako 12-ročnému sa mu podarilo utiecť spolu so svojou matkou a sestrou. Dnes ho poznáme ako jedného z najvýznamnejších hercov moderných dejín.

5. Steve Jobs

By Matthew Yohe at en.wikipedia, CC BY-SA 3.0, Link

Ako je zrejme všetkým fanúšikom značky Apple známe, Steve Jobs bol v istom okamihu života vyhodený z firmy, ktorú sám založil. A hoci neskôr o tomto incidente rozprával ako o tej najlepšej veci, ktorá sa mu mohla stať, v tom čase bol hlboko deprimovaný. Zvyšok jeho príbehu a príbehu spoločnosti Apple zrejme netreba rozpisovať. 🙂

6. Johnny Depp

By Jonas 528 - Own work, CC BY-SA 4.0, Link

Detstvo Johnnyho Deppa bolo charakterizované samopoškodzovaním (často sa rezal nožom), fajčením (s ktorým začal vo veku 12 rokov) a užívaním drog (s ktorými začal vo veku 14 rokov). Strednú školu nedokončil a ako 16-ročný z nej jednoducho odišiel. Napriek tomu ale dokázal otočiť svoj život o 180 stupňov a stať sa uznávaným hercom.

7. Jim Carrey

By Ian Smith from London, England - Flickr, CC BY-SA 2.0, Link

Istý čas žil Jim Carrey so svojím otcom v dodávke. Keďže peniaze chýbali, v 15-tich rokoch musel opustiť školu a začal pracovať. Najprv ako upratovač, neskôr v továrni na výrobu pneumatík. Avšak ani jeho ťažké detstvo ho nezastavilo v snahe stať sa jedným z najúspešnejších hercov v Hollywoode.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov